Bleker14

Enschede

€406.500 - €492.500 v.o.n.

Status
In verkoop

Woningen
14 (14 beschikbaar)

Woonoppervlak
115-144m2

Kaveloppervlak
113-179m2

Omschrijving

DE VERKOOP IS GESTART!

Op donderdag 18 april is de verkoop gestart van de 14 eengezinswoningen van het nieuwbouwplan Bleker14 in Enschede. Alle informatie is te vinden op de projectwebsite; bleker14.nl en op nieuwwonentwente.nl.

Inschrijven
Inschrijven doe je door het digitale inschrijfformulier voor Bleker14 in te vullen via de website van Nieuw Wonen Twente. Klik bij het project Bleker14 op de knop Nu inschrijven en vul daarna het digitale inschrijfformulier volledig in. Dit kan vanaf donderdag 18 april aanstaande om 17:00 uur tot uiterlijk donderdag 2 mei, 17:00 uur. Om voorrang te krijgen bij de toewijzing kun je een financiële check aanvragen bij de financieel adviseurs. Wanneer er bij het toewijzen van de woningen meerdere kandidaten voor 1 bouwnummer zijn ingeschreven, dan wordt er gekeken welke kandidaat een financiële check heeft geüpload. De financieel adviseurs van Nieuw Wonen Twente helpen je hier graag bij. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Bij gelijke inschrijvingen zal er worden geloot.

Wonen op een unieke en bijzondere plek in Enschede? Dat kan op locatie Bleker14, een voormalig industrieel terrein dat getransformeerd gaat worden tot een prachtige woonomgeving. Hier realiseert de ontwikkelaar JOUW Wonen 14 eengezinswoningen met eigen stadstuin en parkeerplaats.

Deze prachtige woningen bieden alles wat je hartje begeert. Niets is zo heerlijk als ‘s ochtends wakker worden en genieten van een kopje koffie in je eigen knusse stadstuin. Hier kun je volledig tot rust komen en even ontsnappen aan de drukte van de stad.

Met maar liefst drie slaapkamers bieden deze woningen voldoende ruimte voor het hele gezin. Of je nu kinderen hebt, een thuiskantoor wilt creëren of gewoon wat extra ruimte nodig hebt, hier heb je alle mogelijkheden. Geniet van de vrijheid en de luxe van een riante woning waarin iedereen zijn eigen plekje heeft.

Alle woningen hebben een eigen parkeerplaats en een aparte buitenberging in de tuin. Bovendien zijn alle woningen gasloos, volledig elektrisch verwarmd met behulp van een duurzame warmtepomp en voorzien van zonnepanelen. Hierdoor draag je niet alleen bij aan een beter milieu, maar bespaar je ook nog eens op je energiekosten.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Woningtypes

Locatie

Prijslijst

Contactpersonen

  • Fleur  Constandse - Hannink Fleur Constandse - Hannink Nieuwbouwadviseur Email Bellen
  • Stefan van den Berg Stefan van den Berg Nieuwbouwmakelaar / Adviseur Nieuwbouw Email Bellen
  • Wouter  Mosman Wouter Mosman Nieuwbouwadviseur Email Bellen
Nu inschrijven Financiële check