Esreyn

Hengelo

Status
Verkocht

Woningen
38

Woonoppervlak
76-164m2

Inhoud
600m3

Omschrijving

Wil je dit jaar nog wonen in één van deze prachtige appartementen? Neem dan contact met ons op voor het plannen van een afspraak.

Op de oude fundamenten van het voormalige kantoor van Stork Werkspoor Sugar verrijst een nieuwe ontwikkeling: Esreyn. Het luxe appartementencomplex staat midden in de wijk Wilderinkshoek. Met het prachtige, historische Tuindorp aan de ene kant en de moderne ontwikkeling Hart van Zuid aan de andere kant, is het gebied met recht een dynamische omgeving. Alle belangrijke voorzieningen zijn op loop- of fietsafstand: van centraal station tot winkelcentrum!

Luxe, sfeervol én comfortabel, dát is wonen op Esreyn!
Esreyn bestaat uit 38 koop- en 4 huurappartementen. De appartementen variëren in grootte van circa 77 tot 126 m². Ieder appartement heeft minimaal 2 slaapkamers en een ruime woonkamer. De indelingen verschillen per type en hebben allemaal een royaal balkon. Op de 3e verdieping beschikken de appartementen over een ruim dakterras. Het parkeren bij Esreyn is bijzonder goed geregeld. Aan de overkant van het appartementencomplex bevindt zich namelijk de stallingsgarage. De appartementen beschikken allemaal over een eigen parkeerplaats in deze stallingsgarage en ieder appartement heeft een eigen berging. Een luxe uitstraling, de hoge plafonds en ruime opzet van de woningen wordt hier gecombineerd met de unieke gezamenlijke binnen- en buitenruimtes. Je hebt dus de keuze om de gezelligheid van je buren op te zoeken, maar ook om je terug te trekken en zo even helemaal tot rust te komen. Elke dag opnieuw!

Wat maakt Esreyn zo bijzonder?
Wanneer je gaat wonen op Esreyn, dan heb je ook de beschikking over de gezellige Huyskamer en de heerlijke Binnentuyn. In het hart van Esreyn vind je de Huyskamer, een gezellige ruimte waar je even lekker kunt genieten van een kop koffie en je krantje. Of de plek waar je je buren ontmoet voor een praatje, een kookworkshop of bijvoorbeeld een yogacursus. De ruimte leent zich ook perfect voor een familiefeestje of een bijeenkomst. De Huyskamer wordt volledig ingericht met comfortabele zit- en leeshoeken en een moderne keuken. Als bewoner van het Esreyn mag je hier heerlijk gebruik van maken!

Vanuit de Huyskamer stap je zo naar buiten toe: welkom in de groene tuin van Esreyn! Deze prachtige tuin wordt omgeven door de appartementen en is voor iedereen toegankelijk. Hier kun je heerlijk in het zonnetje zitten, een kop koffie drinken of samen de barbecue aansteken. Of in de winterdag samen rond de kerstboom een glas glühwein drinken. De Binnentuyn is eveneens te gebruiken voor bijeenkomsten en wordt ook volledig ingericht opgeleverd. Het ontwerp is in handen van tuinarchitect Menno Boer. Met de Huyskamer en de Binnentuyn krijg je er echt een bijzonder verlengstuk bij. Dit maakt Esreyn uniek en zie je niet bij andere appartementencomplexen.

Bijzonderheden:
- Overdekt parkeren in de stallingsgarage;
- Inclusief keuken, tegelwerk en sanitair;
- Vloerverwarming;
- Fraaie indelingen;
- Extra separate berging;
- Fietsenstalling in de kelder met oplaadpunt voor e-bike;
- De dakterrassen op de derde verdieping kunnen in overleg tegen meerwerkkosten vergroot worden;
- Per 1 mei 2022 is bouwrente van toepassing. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Wil je ook onbezorgd en fijn wonen? Kom geheel vrijblijvend de modelwoning bezichtigen. Verdere informatie vind je ook op de site esreyn.nl.

*De exacte inhoud van de appartementen is momenteel niet bekend, daarom is fictief het getal 600 ingevuld.

Locatie

Prijslijst

Contactpersonen