De Saller - De Tien Heren

Losser

Status
Verkocht

Woningen
5

Woonoppervlak
139m2

Kaveloppervlak
241-255m2

Omschrijving

5 ROYALE EN DUURZAME TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN
In Losser (de Saller) komt een nieuw project bestaande uit 5 twee-onder-een-kapwoningen genaamd: De Tien Heren. De twee-onder-één-kapwoningen worden gebouwd op deze locatie en zéér compleet aangeboden.

PLAN DE SALLER
Wonen in De Saller is wonen in een nieuwe ruim opgezette groene woonwijk met aantrekkelijk onder architectuur vormgegeven woningen. Dankzij een hoofdaansluiting naar de N374, die aansluit op de A1, kunt u alle kanten op.
Binnen 10-15 minuten bent u al in Oldenzaal of Enschede.

De gemeente Losser streeft naar een woonomgeving en bebouwing van hoge kwaliteit. Deze kwaliteit is nu al zichtbaar. Een groot deel van het plan is al bijna afgerond met veel groen, wadi's en fraaie woningen op ruime kavels.

Start verkoop
De sluitingsdatum voor het inschrijven zijn we inmiddels gepasseerd en de eerste opties zijn toegekend.
Het kan zijn dat mensen die nu een optie hebben op een tweekapper, zich toch nog bedenken. Je wordt automatisch op een reservelijst gezet en kan op een later moment alsnog worden gebeld. Heb jij de inschrijfdatum gemist? Dan is het mogelijk je nog in te schrijven op de reservelijst. Op de projectwebsite (roosdomtijhuis.nl/losser) is alle informatie rondom prijzen en andere verkoopstukken te vinden.

Vragen? Stel ze gerust! Hanneke ten Hag van Nieuw Wonen Twente en Ellen Wolters van Straatman Makelaardij staan graag voor je klaar! Hanneke is bereikbaar op 0620003827 en Ellen op 053 536 9000.

Impressies

Locatie

Prijslijst