Villapark de Bolhaar

Enschede

€769.000 - €855.000 v.o.n.

Status
In verkoop

Woningen
16 (11 beschikbaar)

Woonoppervlak
174m2

Kaveloppervlak
377-567m2

Omschrijving

Rust, ruimte, vrijheid en jouw woonwensen. Dat is het recept van Villapark de Bolhaar. Deze nieuwe, stijlvolle buurt in de geliefde wijk aan de Bolhaarslaan is volop in ontwikkeling. Een heerlijke woonomgeving op een unieke plek in Enschede. Door de parkachtige setting, kleinschalige opzet en prachtige uitstraling van de villa’s ontstaat er een hoog kwaliteitsniveau van wonen en leven. Hier heb je alle ruimte om van het leven te genieten.

De zestien duurzame en moderne villa’s zijn sfeervol en worden gebouwd onder architectuur van Van der Linden Architecten. Het plan is kleinschalig, groen van opzet en met de natuur binnen handbereik. Zo maak je een fijne wandeling in de parkachtige omgeving of het nabijgelegen Abraham Ledeboerpark. Of geniet in jouw eigen tuin van een lekkere kop koffie. De parkvilla’s bieden genoeg ruimte voor een slaapkamer en badkamer op de begane grond, zijn onderhoudsvriendelijk en van alle gemakken voorzien. Een plek waar je zorgeloos kunt leven en genieten van luxe en comfort! Je krijgt bovendien de ruimte om met jouw woonwensen van deze woning een thuis te maken.

Parkvilla's
Binnen Villapark de Bolhaar zijn er twee woningtypes: een vrijstaande of halfvrijstaande parkvilla. Welke villa ook jouw voorkeur heeft, je geniet in alle gevallen van duurzaam wooncomfort. Jouw nieuwe villa is volledig gasloos en uitstekend geïsoleerd. De woning wordt verwarmd en gekoeld door een bodemwarmtepomp. Niet alleen goed voor de aarde, maar ook erg comfortabel. Ten aanzien van het afwerkingsniveau ligt de lat hoog; aluminium kozijnen, hoge plafonds, een robuuste voordeur en onderhoudsvriendelijke materialen. Kies je voor een van de woningen aan de rand van het plan, dan beschik je over extra daglicht via het zijraam en heb je de optie om een schuifpui te plaatsen. En in alle gevallen is baden en slapen op de begane grond mogelijk. De villa’s in Villapark de Bolhaar combineren het beste van luxe en comfortabel wonen dankzij de bijzondere plek en het stijlvolle ontwerp. Villa’s die kunnen worden afgestemd op hoe jij wilt wonen, waar jij je thuis voelt.
Je hebt de mogelijkheid om de villa naar jouw woonwens en leefstijl in te delen. Wil je graag een werkkamer, atelier of de keuken op een andere plek? Geen probleem, de woningen bieden veel mogelijkheden.

Proef het buitenleven
Omgeven door uitbundig groen is het straks goed toeven in jouw tuin en woonomgeving. Een tuin met genoeg ruimte om te genieten zonder eindeloos bezig te moeten met het onderhoud. Een beschutte plek met voldoende privacy om jezelf even terug te trekken. Ontsnap aan de dagelijkse beslommeringen met een goed boek of geniet van mediterrane avonden. De ruimte is er. Minimalistisch of modern, creëer jouw tuin zoals u die het liefst ziet.

Meer informatie vind je op de projectwebsite: villaparkdebolhaar.nl.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Woningtypes

Locatie

Prijslijst

Contactpersonen

  • Hanneke ten Hag-Effing Nieuwbouwspecialist | RMT Email Bellen
  • Stefan van den Berg Nieuwbouwspecialist | A-RMT Email Bellen
  • Gert-Jan de Jonge Nieuwbouwspecialist | RMT Email Bellen
  • Tahnee Maarseveen Nieuwbouwspecialist | K-RMT Email Bellen
Financiële check