De Linderbeek Vroomshoop

Vroomshoop

Status
Verkocht

Woningen
38

Woonoppervlak
61-117m2

Kaveloppervlak
18-304m2

Omschrijving

DE LINDERBEEK FASE 2 IN VROOMSHOOP
Droom jij van een woning die meteen voelt als thuis? Een plek waar je iedere dag geniet van je welverdiende rust, maar toch met alle gemakken bij de hand? Dan stellen we je graag voor aan plan De Linderbeek in het pittoreske dorp Vroomshoop. Een plek die gelijk je hart verovert. Aan de rand van het sfeervolle veendorp Vroomshoop realiseren we in totaal 38 bijzondere woningen. De prachtige weidse omgeving maakt deze unieke locatie bij uitstek een plek om tot rust te komen. Tegelijkertijd heb je alle wenselijke voorzieningen op fietsafstand van je voordeur. Van de supermarkt tot de sportschool; je vindt alles om de hoek.

Is je oog gevallen voor één van de woningen? Geef dan alvast je voorkeur aan via je persoonlijke account op de projectwebsite. Zo word je als eerste geïnformeerd om in aanmerking te komen voor de woning waarin jij bent geïnteresseerd. Onderstaand lees je welke stappen je moet doorlopen om je voorkeuren achter te laten.

Stap 1: Ga naar de projectwebsite delinderbeek.nl
Stap 2: Log in op je account
Stap 3: Links in het menu staat 'mijn woning', hierin kun je jouw voorkeuren doorgeven. Mocht dit niet het geval zijn klik dan links in het menu op 'mijn registratie' en meld je eerst aan voor de tweede fase. Vervolgens kun je onder 'mijn woning' je voorkeuren doorgeven.

Let op! Het opgeven van je bouwnummervoorkeuren is nog geen officiële inschrijving. Als de verkoop is gestart is het mogelijk om je via een digitaal inschrijfformulier officieel in te schrijven. Daarnaast is het mogelijk om meerdere bouwnummervoorkeuren door te geven en kun je, nog tot de start verkoop, je voorkeuren wijzigen.

VOORRANG KRIJGEN?
Tijdens de toewijzing krijgen kandidaten die een financiële check hebben uitgevoerd, én deze vóór de sluitingsdatum ondertekend hebben kunnen afgeven, een voorrangspositie op zij die dit niet hebben gedaan. Buiten inzicht in je financiële haalbaarheid kun je er dus profijt van hebben als je een financiële check doet. Een goede voorbereiding is het halve werk! Klik hier om jouw financiële check aan te vragen.

START VERKOOP
De start verkoop van De Linderbeek fase 2 is waarschijnlijk in juni van dit jaar. Als de definitieve datum van start verkoop bekend is, laten we je dit weten door middel van een nieuwsbrief. Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact op met één van de verkopende makelaars.

De vier woningtypen kennen ieder hun eigen unieke elementen. Van stoere twee-onder-een-kappers tot karakteristieke rijwoningen. En van een ruime eigen garage tot een royale hobbyzolder. De Linderbeek kent maar liefst vier verschillende woningtypen, waardoor jouw nieuwe wijk een levendig straatbeeld krijgt. Starters, jonge gezinnen en levensgenieters; De Linderbeek is een thuis voor jong en oud.

Wil jij niks missen van het nieuwe woningaanbod? Maak een account aan op de website en blijf op de hoogte! Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact op met één van de verkopende makelaars. De makelaars van Nieuw Wonen Twente en Oosterhave Makelaars zijn te bereiken 085 - 273 23 77 of 0546 - 641 234. Mailen kan natuurlijk ook via info@nieuwwonentwente.nl of info@oosterhavemakelaars.nl

Impressies

Locatie

Contactpersonen

  • Robert van 't Oever Robert van 't Oever Nieuwbouwspecialist | RMT Email Bellen