Het Mozaïek

Vriezenveen

€294.500 - €356.000 v.o.n.

Status
In verkoop

Woningen
16

Woonoppervlak
95m2

Kaveloppervlak
130-244m2

Omschrijving

HET MOZAÏEK
De 16 nieuwe woningen zijn speciaal ontwikkeld voor kleinere huishoudens. Of je nu net gaat samenwonen, of alleen gaat wonen. Of je nieuw bent op de woningmarkt, of toe bent aan een levensloopbestendige woning; door de vele keuzemogelijkheden en de aanpasbaarheid zijn dezelfde woningen geschikt voor verschillende doelgroepen en (toekomstige) wensen. Want dat is onze definitie van toekomstbestendig: een
woning moet eenvoudig aan te passen zijn aan jouw behoeftes. Voor nu én voor later. Maar ook aan de behoeftes van het dorp. Want waar er nu misschien meer behoefte is aan seniorenwoningen, kan er over een aantal jaar juist meer behoefte zijn aan starterswoningen. Zo blijft deze buurt volop in beweging!

IN EN OM HET GROEN
Niet alleen de omgeving van ’t Vjenne is rijk aan prachtige natuur, ook in de wijk vind je veel groen. De woningen worden centraal in het dorp gerealiseerd, met alle voorzieningen op steenworp afstand, maar ook met voldoende ruimte voor bestaande en nieuwe beplanting. Bomen, grasveldjes en vaste beplanting wisselen elkaar af. Wadi’s zorgen daarnaast voor de afvoer van het water. En dankzij de prachtige vlonderpaden, bankjes en ontmoetingsplekjes kunnen jij en jouw buren hier optimaal van genieten.

Alle informatie over de woningen zoals brochure, prijzen, technische informatie en plattegronden is te vinden op onze website.
Heb je vragen? Bel of mail ons!
Robert van 't Oever, Oosterhave Makelaars Vroomshoop en Hanneke ten Hag-Effing, Nieuw Wonen Twente.

Impressies

Woningtypes

Locatie

Prijslijst

Contactpersonen

  • Robert van 't Oever Robert van 't Oever Nieuwbouwspecialist | RMT Email Bellen
  • Hanneke ten Hag-Effing Hanneke ten Hag-Effing Register Makelaar Taxateur Email Bellen
Financiële check