De Stadrichters

Enschede

€590.000 - €745.000 v.o.n.

Status
In verkoop

Woningen
17 (3 beschikbaar)

Woonoppervlak
144-180m2

Kaveloppervlak
202-376m2

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een heerlijk luxueuze woning op een toplocatie? Dan hebben wij geweldig nieuws voor je! Op een prachtige centrale plek in Enschede, in de wijk Boddenkamp, worden 16 moderne villa’s gerealiseerd in het plan De Stadrichters. Hier vind je de vrijstaande woning die helemaal past in jouw ideale plaatje en die meegroeit met jouw woonwensen.

16 MODERNE VRIJSTAANDE VILLA’S
De stijlvolle twee- en drielaagse villa’s, 16 in totaal, die in de Joan Coststraat worden gebouwd, hebben een super chique uitstraling. De strakke, kubusvormige villa’s hebben lekker veel leefruimte in een vriendelijke lichte steen, afgewisseld met hout. Wil je een kantoor of praktijk beneden of misschien wel een slaap- en badkamer? Het kan allemaal in deze multifunctionele villa’s; de begane grond is namelijk extra riant. De tweelaagse variant heeft zelfs in de basis een levensloopbestendige begane grond. Verder krijgen de villa’s een groen dak, een comfortabele stalen carport en een eigen oplaadpunt voor de elektrische auto.

OP STEENWORP AFSTAND VAN DE STAD
Hier in de populaire wijk Boddenkamp woon je in een van de mooiere stukjes van Enschede. De wijk ligt op slechts 5 minuten fietsen van het gezellige centrum van Enschede en aan de andere kant loop je ook zo het Van Heekpark in. Alles is in de buurt: de supermarkt, de huisarts, sportvoorzieningen en scholen. Daarnaast vind je de woonboulevard direct achter jouw woonblok; handig als je straks alles smaakvol in wilt richten. Het station ligt op loopafstand en door de uitstekende verbinding ben je met de auto in een kwartiertje al in Hengelo en rijd je in een half uurtje naar Almelo.

Woningtypes

Locatie

Prijslijst

Contactpersonen

  • Stefan van den Berg Stefan van den Berg Nieuwbouwspecialist | A-RMT Email Bellen
  • Hanneke ten Hag-Effing Hanneke ten Hag-Effing Nieuwbouwspecialist | RMT Email Bellen
  • Fleur  Constandse - Hannink Fleur Constandse - Hannink Nieuwbouwspecialist | A-RMT Email Bellen
  • Tahnee  Maarseveen Tahnee Maarseveen Nieuwbouwspecialist | K-RMT Email Bellen
Financiële check