Hoog op Zuid

Enschede

Status
Verhuurd

Woningen
64

Woonoppervlak
79-89m2

Inhoud
206-231m3

Omschrijving

Op zoek naar een fantastisch uitzicht in Enschede?
We mogen 8 appartementen aanbieden op de 7e en 8e etage met een ongeëvenaard uitzicht! Op steenworp afstand van het stadscentrum en langs de belangrijkste uitvalswegen, is een prachtig appartementengebouw gerealiseerd. Hoog op Zuid bestaat uit 64 vrije sector huurappartementen waarvan de bovenste 8 appartementen net dat extra's bieden zoals een strakke en comfortabele pvc vloer, en een luxe keuken met licht stenen aanrechtblad.

Indeling appartementen
Alle appartementen hebben een woonkamer met toegang tot het balkon en twee slaapkamers. Luxe keuken voorzien van inbouwapparatuur, moderne badkamer en de appartementen beschikken over vloerverwarming. De totale oppervlakte varieert van 79 m² tot 89 m². Elk appartement beschikt over een eigen afsluitbare, inpandige berging en een toegewezen parkeerplaats in de kelder met in totaal 68 parkeerplaatsen, waarvan enkele met laadpalen.

Hierbij een aantal belangrijke zaken op een rijtje:

- Huurprijzen liggen tussen €1.265,- en €1.430,- per maand;
- De appartementen zijn beschikbaar vanaf 1 november;
- Servicekosten circa 50,- euro per maand (onderhoud lift, schoonmaak algemene ruimtes, elektra algemene ruimtes, glasbewassing, onderhoud installaties). Het eerste jaar betreft nog een inschatting, dit bedrag kan na een jaar worden bijgesteld in verband met de werkelijke kosten;
- De appartementen worden sausklaar opgeleverd;
- Aangesloten op het warmtenet en voorzien van vloerverwarming;
- De keuken is uitgevoerd in een taupekleur met een gebroken wit aanrechtblad en beschikt over een combi oven/magnetron, inductiekookplaat, RVS afzuigkap, koelvriescombinatie en een vaatwasser;
- Borgstelling van 1x de maandhuur (hier kan door verhuurder van worden afgeweken);
- Minimale huurtermijn 12 maanden;
- Inkomensnorm van 3,5x het huurbedrag (bruto inkomen per maand), partner wordt hierbij voor de helft meegerekend.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Impressies

Locatie

Prijslijst

Contactpersonen

  • Stefan van den Berg Stefan van den Berg Nieuwbouwmakelaar / Nieuwbouwadviseur Email Bellen
  • Fleur  Constandse - Hannink Fleur Constandse - Hannink Nieuwbouwadviseur Email Bellen
  • Jordy  Bruinsma Jordy Bruinsma Kandidaat Register Makelaar Taxateur Email