Wilhelminastraat

Enschede

€394.000 - €399.000 v.o.n.

Status
In verkoop

Woningen
2 (1 beschikbaar)

Woonoppervlak
104-105m2

Kaveloppervlak
115m2

Omschrijving

Nieuw wonen in hartje centrum? Dat kan! Heb jij al eens de 2 energiezuinige woningen aan de Wilhelminastraat bekeken? Deze worden gerealiseerd volgens de laatste BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw) eisen.

De stijl van deze tweekapper kenmerkt zich door strakke moderne lijnen. Beide woningen hebben de keuken gelegen aan de voorzijde en jouw woonkamer richt zich op de hippe stadstuin met veel privacy. Op de eerste etage vind je 3 slaapkamers, een complete badkamer en een dakterras waar je kunt genieten van het avondzonnetje.

Je woont hier op loopafstand van de binnenstad van Enschede, maar ook aan parkeren is gedacht! Je beschikt over maar liefst 2 parkeerplekken op eigen terrein. Uiteraard zijn er in de optiesfeer veel mogelijkheden om jouw nieuwe woning aan te passen aan je eigen wensen.

Bijzonderheden:
- Dakterras gelegen op opbouw
- Inclusief complete badkamer
- Exclusief keuken
- Lucht-water warmtepomp aanwezig 
- Volledige vloerverwarming
- Energielabel A+++
- Omgevingsvergunning (bouwvergunning) is al binnen

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Impressies

Locatie

Prijslijst

Contactpersonen

  • Gert-Jan de Jonge Nieuwbouwspecialist | RMT Email Bellen
Financiële check