Klooster Ad Fontes

Ootmarsum

€275.000 - €600.000 v.o.n.

Status
In verkoop

Woningen
10 (1 beschikbaar)

Woonoppervlak
71-147m2

Inhoud
195-575m3

Omschrijving

Ontdek jouw droomappartement in het Klooster Ad Fontes te Ootmarsum.

Stap binnen in het historische Klooster Ad Fontes en ervaar de mogelijkheid om te wonen in mooie stadje Ootmarsum, bekend om zijn pittoreske straatjes vol knusse restaurants en galerieën maar ook om de uitgestrekte natuur met volop sport- en recreatiemogelijkheden. Hier in het centrum vind je niet zomaar een appartement, maar een unieke woning die geschiedenis ademt en modern comfort biedt.

Voel de magie terwijl je door dit voormalige klooster wandelt, met zijn authentieke elementen die verhalen vertellen uit het verleden. Het is een plek die blijft verrassen, met onverwachte hoeken, vormen en doorkijkjes. Geniet van de perfecte balans tussen historische charme en hedendaags gemak.

Geniet straks van de binnentuin, omgeven door bomen, weelderig groen en kleurrijke bloemen. Hier ontmoet je je buren en vrienden voor een glas wijn in het middagzonnetje. De prachtige kapel met zijn toren staat open voor gezamenlijk gebruik en biedt een unieke plek voor bijeenkomsten.

Ontdek de ruimte, luxe en comfort die dit schitterende appartement biedt. Wil je het meest fantastische uitzicht van het Klooster dan val je beslist voor CW7 op de bovenste (3e) verdieping. Dit unieke appartement ligt op de bovenste verdieping met heerlijk balkon op het oosten en een geborgen loggia aan de zuidkant. De hoge nok zorgt voor hoogte en ruimte. Je hebt zelfs nog de mogelijkheid een entresol te maken en de indeling aan te passen naar jouw wensen.

Je komt binnen in de mooie hal, waar ook het toilet is en je inpandige berging, vervolgens loop je naar de open keuken met een ruime plek voor een eettafel met fraai uitzicht over hartje Ootmarsum. Centraal is de ruime loggia, waar je heerlijk buiten tot laat in de avond buiten kunt zitten. De gezellige woonkamer met ruimte voor een relaxte hoekbank en een extra zitje is ideaal voor de gezellige momenten samen en het heeft ook nog een extra balkon op het oosten waar je genietend van de ochtendzon je kopje koffie kunt drinken. Bij de slaapkamer hoort een kastenkamer, een aangrenzende badkamer en een kleine buitenruimte.

Plan jouw bezichtiging: deze kans wil je niet missen! Neem vandaag nog contact met ons op om jouw bezichtiging te plannen en jouw toekomstige thuis te ontdekken.

Locatie

Prijslijst