Status
Verkocht

Woningen
29

Woonoppervlak
115-185m2

Kaveloppervlak
91-146m2

Omschrijving

Op de plek waar vroeger het ROC van Twente stond, gaat iets moois gebeuren. Hier ontstaat een nieuwe woonwijk met een breed aanbod aan woningen. Gebouwd tussen het groen, met uitzicht op een uitgestrekt park. Hier stap je de deur uit voor een ommetje door het park. Je hoort de vogels kwetteren. Je voelt meteen; hier hoef je even helemaal niets. Je groet de buurman achter zijn kinderwagen, maakt een praatje. Een glimlach verschijnt op je gezicht. Hier in Newtonpark woon je niet alleen, hier leef je.

Newtonpark ligt in Enschede noord, aan de Hengelosestraat, precies tussen de Universiteit Twente en het centrum van Enschede in. Hier woon je te midden van groen, tegenover het uitgestrekte Abraham Ledeboerpark. Groen speelt een grote rol in Newtonpark. Een groene parkachtige setting met kronkelende paadjes geven lucht en ruimte aan dit nieuwbouwproject. Met als bijzonder element de natuurlijke speel en ontmoetingsplek centraal in het plan. Met nog geen 10 minuten fietsen sta je in het hart van Enschede of op het station. Met alle voorzieningen als winkels, scholen en openbaar vervoer om de hoek. In Newtonpark heb je werkelijk alles om je heen.

Een plek die voelt als thuis
Of je nu een woning zoekt voor jezelf, met je partner of voor het hele gezin; in Newtonpark vind je verschillende kleuren en smaken. Waarbij je altijd de ruimte en het comfort van deze tijd voelt. Je woont gemoedelijk tussen het groen, aan straten die autoluw zijn. Een plek waar je je kinderen met een gerust hart buiten laat spelen. Waar je je buren ontmoet op straat of in het park. Waar je je thuis voelt, zowel binnen als buiten.

Leven met oog voor de toekomst
In Newtonpark leef je met oog voor jouw toekomst. We richten jouw woonomgeving groen en daardoor klimaatbestendig in. Ook vinden we het belangrijk dat het energieverbruik van de woningen zo laag mogelijk is. We zorgen daarom onder meer voor een gasloze manier van verwarmen, uitstekende isolatie en ventilatie voor een gezond binnenklimaat. Kortom, we zorgen ervoor dat jij hier ongedwongen kunt wonen en leven.

Nu in verkoop! Bekijk actueel aanbod op de Ā projectwebsite newton-park.nl.

Impressies

Video

Woningtypes

Locatie

Contactpersonen

  • Hanneke ten Hag-Effing Hanneke ten Hag-Effing Register Makelaar Taxateur Email Bellen
  • Fleur  Constandse - Hannink Fleur Constandse - Hannink Nieuwbouwadviseur Email Bellen
  • Stefan van den Berg Stefan van den Berg Nieuwbouwmakelaar / Nieuwbouwadviseur Email Bellen