Cortile fase 2

Oldenzaal

€595.000 - €750.000 v.o.n.

Status
In verkoop

Woningen
7 (1 beschikbaar)

Woonoppervlak
133-213m2

Kaveloppervlak
102-178m2

Omschrijving

WONEN IN HET CENTRUM
Cortile is een uniek nieuwbouwproject van moderne stadswoningen in het historische centrum van Oldenzaal. De eerste fase is al gerealiseerd, dus ga gerust een kijkje nemen. Fase 2 bestaat uit 7 eigentijdse stadshuizen aan de Gasthuisstraat die ruimte bieden aan al je woonwensen.

7 STADSHUIZEN VOOR DYNAMISCHE STADSBEWONERS
Zoek je nieuwbouw en iets speciaals in het historische centrum van Oldenzaal? Dan zit je goed bij Cortile! Het komt nauwelijks voor dat er nieuwbouw zo dicht bij het centrum van Oldenzaal wordt gerealiseerd. Een uitgelezen kans dus.
Hier woon je in de luwte van de stad aan een rustige binnenplaats met 2 privé parkeerplaatsen en een zonnige stadstuin. De woningen zijn allemaal verschillend: drie of vier woonlagen, verschillende breedtes, op een hoek of er tussenin.

Welkom in Cortile fase 2!

JOUW UITVALBASIS
Op loopafstand ligt de levendige binnenstad van Oldenzaal. Historische straatjes, leuke winkels, gezellige terrassen, het klokkenspel van de Sint-Plechelmusbasiliek: alles wat het leven heerlijk maakt vind je dichtbij.
In Oldenzaal is de rijke historie en vernieuwing nooit ver van elkaar verwijderd. Cortile ligt precies op de plek waar je dit het beste kunt ervaren, op het centraal gelegen terrein van de voormalige huishoudschool Mater Dei.
Een plek waar jij als toekomstige bewoner nieuwe herinneringen maakt. Of je nu thuis geniet van een cappuccino in jouw tuin of ’s avonds nog even de stad in loopt voor een heerlijk wijntje. Met dit unieke project haal je het maximale uit jezelf, je woning en uit de binnenstad van Oldenzaal.

Ben je nieuwsgierig naar dit nieuwbouwproject en wil je graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Cortile fase 2? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief door op onze website bij het project op de button ‘Houd mij op de hoogte’ te klikken.

Locatie

Prijslijst

Contactpersonen

  • Fleur  Constandse - Hannink Fleur Constandse - Hannink Nieuwbouwadviseur Email Bellen
Financiële check