Cortile

Oldenzaal

€638.000 - €850.000 v.o.n.

Status
In verkoop

Woningen
14 (6 beschikbaar)

Woonoppervlak
143-187m2

Kaveloppervlak
116-218m2

Omschrijving

Grandeur in het centrum van Oldenzaal

Cortile, een uniek, kleinschalig nieuwbouwproject van moderne stadswoningen. Je woont er op loopafstand van het historische centrum van Oldenzaal. Leuke winkels, gezellige cafés, … alles wat het leven heerlijk maakt vind je hier dichtbij.
Maak kennis met de laatste fase: drie stadsvilla’s en vier split-level herenhuizen.

Woningen voor dynamische stadsbewoners
In Cortile woon je letterlijk om de hoek van de binnenstad. Je geniet wanneer je maar wilt met volle teugen van de stad, maar je woont buiten de grote drukte. Cortile is Italiaans voor binnenhof. De woningen verrijzen rond een wijdse binnenplaats. Daar vind je ook je twee privéparkeerplaatsen.

3 Unieke eigentijdse stadsvilla's (bouwnummer 12, 13 en 14)
Met deze woningen nadert het project Cortile zijn bekroning. Aan de Pastoriestraat worden drie exclusieve herenhuizen gebouwd met een imposante brede gevel die je kent van notariswoningen. De luxe van overvloedige ruimte gaat hier samen met eigentijds comfort en heerlijk veel licht. De plattegronden en artist’s impressions laten je zien hoe fantastisch je hier kunt wonen. Al je woonwensen maak je hier straks waar.

4 Speelse split-level herenhuizen (bouwnummer 15, 16, 17 en 18)
In deze fase worden ook vier twee-onder-één-kapwoningen gebouwd. Deze eigentijdse herenhuizen hebben een verhoogde entree en een bijzonder hoogteverschil op de begane grond. Alle kamers zijn een slag ruimer dan gebruikelijk en door de grote ramen heerlijk licht. De masterbedrooom biedt zelfs de mogelijkheid van een royale walk-in wardrobe of badkamer-en-suite.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Impressies

Video

Woningtypes

Locatie

Prijslijst

Contactpersonen

  • Fleur  Constandse - Hannink Fleur Constandse - Hannink Nieuwbouwadviseur Email Bellen
Financiële check