Jannink.

Enschede

€325.000 - €595.000 v.o.n.

Status
In verkoop

Woningen
21 (18 beschikbaar)

Woonoppervlak
86-175m2

Kaveloppervlak
65-146m2

Omschrijving

JANNINK ENSCHEDE
Jannink is een unieke plek om te wonen. Deze eigentijdse woningen met een stoere architectuur liggen centraal tussen hartje Enschede en verschillende uitvalswegen. Met een knipoog naar het textielverleden worden in de eerste fase 21 koopwoningen gerealiseerd in drie verschillende bouwtypes. De naam en de schoorsteen als markant punt in het gebied herinneren hier nog aan. Tussen de woningen komt een groen gebied met wandelpaden. Auto's worden uit het zicht geparkeerd. Ontspannen wonen met de stad aan je voeten en groen om de woning. Hier begint het genieten.

JOUW IDEALE UITVALSBASIS
Op een warme zomeravond spontaan een terrasje pakken in de stad of heerlijk dineren in één van de vele restaurants rondom de Oude Markt. Of geniet van een uitstapje met je kinderen naar de bioscoop. Niets staat je in de weg. Op de fiets ben je in vijf minuten in hartje Enschede. Middag, avond, weekend of een doordeweekse dag, na de reuring in de stad keer jij weer huiswaarts naar je eigen royale woning. Daar voel jij je helemaal thuis. En wil je juist Enschede uit? Ook dat is geen probleem. Door de ligging aan de Zuiderval ben je zo op uitvalswegen zoals de A35 richting Hengelo of de A1 richting Apeldoorn. Je kunt hier alle kanten op.

UNIEK WONEN
Wonen in het Jannink is wonen met alles erop en eraan. Hier kom je thuis. De woningen zijn door Studio Komma ontworpen. Zij hebben er alles aan gedaan om het uiterste uit iedere woning te halen. De woningen zijn stuk voor stuk uniek. Een stoere en robuuste architectuur met een knipoog naar het textielverleden. Deze woningen hebben hun eigen unieke kenmerken. Een schuine hoek, een split-level, een dakterras of een loggia. Het zit er allemaal in. Bovendien krijgt de omgeving een parkachtige sfeer. Ook is er weinig verkeer. Veel bomen, planten en gras zorgen ervoor dat je hier prettig kunt leven. Dit is het beste van wonen tussen rust en reuring.

OVER HET PLAN
Op deze unieke plek in Enschede verrijst straks een bruisende nieuwe buurt. Eén die toekomstbestendig is. Niet alleen door duurzaam materiaalgebruik, gasloos bouwen en een slim energieconcept, maar ook door de natuur een plek te geven. Kortom, een heerlijke woonomgeving.

DUURZAAM
Een nieuwbouwwoning brengt veel voordelen met zich mee. Zo is een nieuwe woning duurzaam, gasloos, energiezuinig en goed geïsoleerd. Dit betekent lage energiekosten en tegelijk een hoog wooncomfort. Hoe fijn is dat!

NIEUW WOONGELUK
In het Jannink vind je straks alle ruimte om te wonen, te leven, op te groeien en oud te worden. Een nieuwe woning is klaar om zelf in te kunnen richten, je hebt voorlopig geen onderhoud en het biedt alle ruimte om nieuwe herinneringen te maken. Vind jij hier straks ook jouw woongeluk?

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Woningtypes

Locatie

Prijslijst

Contactpersonen

  • Hanneke ten Hag-Effing Hanneke ten Hag-Effing Register Makelaar Taxateur Email Bellen
  • Stefan van den Berg Stefan van den Berg Assistent Register Makelaar Taxateur Email Bellen
  • Tahnee  Maarseveen Tahnee Maarseveen Kandidaat Register Makelaar Taxateur Email Bellen
  • Fleur  Constandse - Hannink Fleur Constandse - Hannink Nieuwbouwadviseur Email Bellen
Financiële check