Bouwkavels De Braakweg

Enschede

€395.000 - €445.000 v.o.n.

Status
In verkoop

Woningen
2 (2 beschikbaar)

Kaveloppervlak
973-1415m2

Omschrijving

Nabij het buitengebied van Enschede, direct naast ‘t Vaneker en toch een geheel eigen plek met veel privacy! Deze bouwkavels bieden unieke mogelijkheden om je nieuwbouw droomwoning te realiseren. Wil jij zelf bouwen? En daarnaast binnen no-time in hartje binnenstad van Enschede of Hengelo zijn? Dan zijn deze fraaie bouwkavels van 973 m² en 1.415 m² echt iets voor jou!

Je woont hier in de bebouwde kom met tal van voorzieningen, maar je waant je al in het buitengebied door de fraaie groene omgeving. Er zijn diverse scholen, sportvelden en heerlijke wandelroutes om te ontdekken. Wat een luxe; voor je dagelijkse boodschappen kun je vlakbij terecht in winkelcentra Deppenbroek en / of Roombeek.

Voor het realiseren van een nieuwbouwwoning dient eerst het huidige woonhuis gesloopt te worden. De woningen zijn eenvoudig van aard en verkeren in een eenvoudige en redelijke staat. Uiteraard is het ook mogelijk de huidige woningen al dan niet na verbouwing / renovatie / uitbreiding te gaan bewonen. Kortom er zijn vele mogelijkheden op deze riante en zeer gunstig gelegen kavels.

Al met al is het een geweldige locatie, voor een fantastische toekomstige woning op een groot perceel. Door verkoper zijn geen afspraken gemaakt met architect of aannemer zodat je volledig vrij bent met wie je jouw woonwensen en droomhuis wilt realiseren. Heb je tips of hulp nodig, dan denken wij uiteraard graag met je mee.

- Vraagprijs kavel De Braakweg 8: € 445.000,- k.k.
- Vraagprijs kavel De Braakweg 10: € 395.000,- k.k.

Extra informatie:
De Braakweg 8 wordt tezamen met de naastgelegen woning aan De Braakweg 10 verkocht door Thoma Post Makelaars en Snelder Zijlstra Makelaars. Beide woningen bieden kansen tot het realiseren van een nieuwbouwwoning. Wil je meer informatie over de mogelijkheden of wil je de locatie bezoeken? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Interesse in deze kavels? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op Funda.

Deze presentatie is informatief en geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Impressies

Locatie

Prijslijst

Contactpersonen

  • Stefan van den Berg Nieuwbouwspecialist | A-RMT Email Bellen
Financiële check