De Brouwerij fase 3

Hengelo

€329.000 - €425.000 v.o.n.

Status
In verkoop

Woningen
29 (17 beschikbaar)

Woonoppervlak
109-143m2

Kaveloppervlak
103-187m2

Omschrijving

OPEN HUIS op donderdag 15 JUNI 2023 tussen 15.30 en 17.30 UUR
Wil je de prachtige woningen van de Brouwerij ontdekken? Dit is je kans ! Op donderdag 15 juni nodigen we je uit voor ons Open Huis-evenement. We stellen met trots de woningen in de 1e fase open zodat je een kijkje kunt nemen en de sfeer van deze geweldige woningen kunt ervaren. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar in de 3e fase met diverse indelingsvarianten.

Kom langs tussen 15.30 en 17.30 uur en laat je inspireren. Ons team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te informeren over het huidige aanbod in fase 3. Tot dan !

De 29 stoere stadswoningen van fase 3 zijn verdeeld over vijf woonblokken. De industriële architectuur sluit perfect aan bij eerdere fases en bij de rijke historie van deze fijne woonplek. De woningen grenzen met de achtertuinen aan een rustige binnenplaats. Ook de auto parkeer je aan deze zijde of in de vakken aan de kant van het spoor. Zo blijft het aan de voorzijde van de woningen autovrij. Blok 7 en 8 zijn bovendien gericht op de Veldbeek die door de wijk heen kronkelt. De andere blokken liggen aan het groen, waardoor je overal een heerlijk uitzicht hebt. Daarbij woon je hier energieneutraal waardoor je enorm bespaart op je maandlasten!

In De Brouwerij krijgt duurzaamheid alle aandacht. Alle woningen van fase 3 zijn dan ook energieneutraal. Dit houdt in dat de woning niet meer energie verbruikt, dan de woning zelf opwekt. Dus het gebouwgebonden energieverbruik ligt op 0. Je hoeft alleen nog maar je eigen energieverbruik te betalen. Daarnaast is de woning gasloos en in de basis al voorzien van zonnepanelen. Zo ben je helemaal klaar voor de toekomst en zijn niet alleen je maandelijkse energiekosten enorm laag, ook profiteer je van een extra rentekorting op je (groen)hypotheek. Heel fijn voor je portemonnee dus!

- Energieneutrale woning
- Comfortabel binnenklimaat
- Aangesloten op stadsverwarming
- Gasloos

Woningtypes

Locatie

Prijslijst

Contactpersonen

  • Jet  Boonstra Jet Boonstra Nieuwbouwspecialist | A-RMT Email Bellen
  • Tahnee  Maarseveen Tahnee Maarseveen Nieuwbouwspecialist | K-RMT Email Bellen
  • Stefan van den Berg Stefan van den Berg Nieuwbouwspecialist | A-RMT Email Bellen
Financiële check