Newtonpark fase 2

Enschede

€357.500 - €499.000 v.o.n.

Status
In verkoop

Woningen
12 (4 beschikbaar)

Woonoppervlak
115-156m2

Kaveloppervlak
107-150m2

Omschrijving

NEWTON PARK FASE 2 NU IN VERKOOP!

Wil jij graag wonen in Newtonpark in Enschede, maar heb je nog geen woning kunnen bemachtigen? Dan hebben we goed nieuws voor je. Nu fase 1 in aanbouw is, is het tijd voor nieuw aanbod in Newtonpark. Maak kennis met fase 2!

INSCHRIJVEN
De start verkoop is al geweest en alle bouwnummers staan momenteel onder optie. Echter is het nog wel mogelijk om je in te schrijven. Wanneer je dit doet word je automatisch op de reservelijst geplaatst en wie weet heb je nog geluk! Vergeet niet om je financiële check te uploaden, want hier wordt bij toewijzing naar gekeken.

De nieuwe fase bestaat uit 12 woningen, in verschillende typen namelijk:

- Parkwoning Special (3)
- Parkwoning 3-laags (2)
- Parkwoning (7)

Newtonpark wordt een fijn woongebied van hoge kwaliteit en veel aandacht voor architectuur, leefcomfort, verbinding en duurzaamheid. Dit is terug te vinden in de woningen met stoere en opvallende gevels, voldoende leefruimte in en rondom de huizen, energielabel A+++ en goede isolatie. In deze fase hebben alle woningen in basis al enkele zonnepanelen op het dak liggen. Je nieuwe woning is door de zonnepanelen nog duurzamer en helemaal klaar voor de toekomst.

In Newtonpark is veel aandacht voor groen, rondom de woningen is veel ruimte voor een parkachtige setting waar je elkaar kunt ontmoeten en kunt ontspannen.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Impressies

Woningtypes

Locatie

Prijslijst

Contactpersonen

  • Gert-Jan de Jonge Gert-Jan de Jonge Nieuwbouwspecialist | RMT Email Bellen
  • Stefan van den Berg Stefan van den Berg Nieuwbouwspecialist | A-RMT Email Bellen
  • Hanneke ten Hag-Effing Hanneke ten Hag-Effing Nieuwbouwspecialist | RMT Email Bellen
  • Tahnee  Maarseveen Tahnee Maarseveen Nieuwbouwspecialist | K-RMT Email Bellen
Financiële check