STEK

Enschede

€360.000 - €390.000 v.o.n.

Status
In verkoop

Woningen
26 (5 beschikbaar)

Woonoppervlak
118m2

Kaveloppervlak
94-141m2

Omschrijving

STEK BOSWINKEL
Je eerste koopwoning, je eigen plek; je vindt het in STEK. Hier, in de levendige Enschedese wijk Boswinkel, komen 26 moderne, duurzame en betaalbare woningen met tuin. Ideaal voor starters, gezinnen, stellen en singles. Met de stad vlakbij, het winkelcentrum om de hoek en gelegen tussen twee fijne parken waar je heerlijk kunt sporten, ontmoeten en relaxen. Best een lekkere plek dus om te starten met je eerste koopwoning of om de volgende stap in je woon carrière te zetten. Alles voor jezelf, in je eigen stadje. Niet gek toch? Dát is STEK!

EEN NIEUW STUKJE ENSCHEDE
STEK ligt in Boswinkel. Een gezellige wijk uit de eind jaren ‘50 en begin jaren ‘60 van de vorige eeuw die nu een opmerkelijke metamorfose ondergaat. In de ruim opgezette en groene wijk worden oude woningen en flats gesloopt om plaats te maken voor eigentijdse nieuwbouw. Daarmee ontstaat een nieuw en vooral stoer stukje Enschede waar het heerlijk wonen, leven en beleven wordt. En dat op nog geen 10 minuten afstand van het bruisende centrum.

DE VOORDELEN VAN NIEUWBOUW
Een woning kopen in deze tijden? Juist nu! Nieuwbouw heeft namelijk heel veel voordelen. In Stek wordt je woning gebouwd met hoogwaardige materialen. Dat zorgt ervoor dat je de komende jaren nauwelijks omkijken hebt naar het onderhoud. Ook is het kopen van een nieuwbouwwoning een goede investering. Je koopt tenslotte een woning die al direct voldoet aan hoge duurzaamheidseisen. Op lange(re) termijn zie je dit terug in de waardevastheid van je woning. En oh ja, dankzij alle duurzame energietoepassingen krijg je bij veel geldverstrekkers een aantrekkelijke korting op je hypotheekrente.

Impressies

Woningtypes

Locatie

Prijslijst

Contactpersonen

  • Tahnee  Maarseveen Tahnee Maarseveen Kandidaat Register Makelaar Taxateur Email Bellen
  • Fleur  Constandse - Hannink Fleur Constandse - Hannink Nieuwbouwadviseur Email Bellen
  • Stefan van den Berg Stefan van den Berg Assistent Register Makelaar Taxateur Email Bellen
Financiële check