De Noabers

Enschede

€349.000 - €354.000 v.o.n.

Status
In verkoop

Woningen
2 (2 beschikbaar)

Woonoppervlak
125m2

Kaveloppervlak
231-244m2

Omschrijving

Ontdek jouw toekomst in een van deze nieuwbouwwoningen in Enschede oost!

Wordt deze prachtige tweekapper jouw nieuwe droomhuis?
De Noabers bieden een royale woning met een woonoppervlak van 125 m², gelegen op ruime kavels. Deze nieuwbouwwoningen liggen in een kindvriendelijke buurt en met slechts twee minuten fietsen bereik je het levendige centrum van Glanerbrug, met al zijn voorzieningen.

De woningen zijn voorzien van een complete keuken aan de voorzijde en de woonkamer aan de tuinzijde. Via de standaard dubbele tuindeuren stap je direct in de tuin met veel privacy. Dankzij de oostelijke oriëntatie geniet je van zonneschijn gedurende het grootste deel van de dag. De eerste verdieping beschikt over drie slaapkamers en een luxe badkamer. Op de tweede verdieping heb je de mogelijkheid om een vierde slaapkamer te realiseren, optioneel uiteraard. De keuzevrijheid strekt zich uit tot de optiesfeer, waar talloze mogelijkheden zijn om je nieuwe thuis aan te passen aan jouw wensen. Prijzen beginnen vanaf € 349.000,- v.o.n., inclusief 8 zonnepanelen, warmtepomp, vloerverwarming.

Glanerbrug, onderdeel van de gemeente Enschede, biedt een heerlijke woonomgeving met een levendige dorpskern vol winkels en diverse scholen en sportverenigingen. Het dorp is goed bereikbaar met een NS Station en ligt op slechts 5 autominuten van het bruisende centrum van Enschede. De toekomstige bewoners van deze prachtige woningen kunnen rekenen op uitstekende bereikbaarheid en alle gemakken van het dorpsleven. Grijp deze kans en vind jouw Noaber in Glanerbrug!

Waarom nieuwbouw?
Een nieuw huis helemaal in jouw smaak. Een nieuwbouw huis is echt helemaal van jezelf en is een gevoel van fris, puur en mooi! Je hebt er geen omkijken naar en je kiest lekker alles zelf uit. Onderhoudskosten heb je de eerste jaren vrijwel niet en het energielabel is nu standaard A++ waardoor je lage energie- en woonlasten hebt. Een nieuw huis is dus ook voordeliger.

Nieuw Wonen Twente
Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.
Nieuw Wonen Twente; dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Impressies

Locatie

Prijslijst

Contactpersonen

  • Fleur  Constandse - Hannink Fleur Constandse - Hannink Nieuwbouwadviseur Email Bellen
Financiële check