Thomas de Keyserstraat

Enschede

€332.500 - €349.500 v.o.n.

Status
In verkoop

Woningen
8 (8 beschikbaar)

Woonoppervlak
114m2

Kaveloppervlak
118-153m2

Omschrijving

START VERKOOP WOENSDAG 7 JUNI 2023 OM 15:00 UUR!

Schilderachtig wonen
In de geliefde woonwijk Stadsveld in Enschede-West maken portiekflats plaats voor gloednieuwe eengezinswoningen. Aan de Thomas de Keyserstraat verrijzen 8 hoek- en tussenwoningen met standaard drie slaapkamers, een houten tuinberging en een vaste parkeerplaats op eigen terrein. Daarmee zijn de woningen ideaal voor stellen en gezinnen met kinderen. Je woont hier straks in een duurzaam en energiezuinig huis, Energie Neutraal Gebouwd (volgens ENG-eisen met onder andere triple glas, zonnepanelen en vloerverwarming op eerste en tweede woonlaag) in een bestaande wijk met veel groen en alle voorzieningen dichtbij.

START VERKOOP
De online verkoop van de 8 hoek- en tussenwoningen start op woensdag 7 juni om 15:00 uur. Vanaf dat moment kun je je inschrijven via het digitale inschrijfformulier in je online woondossier op de projectwebsite. Op deze site vind je ook alle benodigde verkoopinformatie onder de verschillende bouwnummers. De inschrijfperiode loopt van woensdag 7 juni 15:00 uur tot en met maandag 19 juni 10:00 uur.
Let op: heb jij je voorkeuren tijdens de pre-sale doorgegeven? Dat geldt niet als een officiële inschrijving. Alleen volledig ingevulde inschrijvingen via het 'digitaal inschrijfformulier' doen mee met de toewijzing.

MEET EN GREET
Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt veel kijken en wij kunnen ons voorstellen dat je als belangstellende veel vragen hebt. Daarom organiseren wij op woensdag 14 juni aanstaande een Meet en Greet. Tijdens deze Meet en Greet is het verkoopteam aanwezig om je vragen te beantwoorden. Zo zorgen wij ervoor dat je straks een weloverwogen keuze kunt maken.

Je bent van harte welkom!
Datum: woensdag 14 juni
Locatie: Nieuw Wonen Twente
Adres: Nijverheidstraat 1 in Enschede
Tijd: 17.00 - 19.00 uur (vrije inloop)

Wie straks de Thomas de Keyserstraat inloopt, zal verbaasd staan van de schilderachtige aanblik van de woningen. De zandkleurige gevels met fraai ribbelmetselwerk, de luxe uitstraling dankzij luifels, Franse balkons en het donkere pannendak. Voeg daarbij nog de groene hagen die bij het plan zijn inbegrepen. Grote kans dat je zegt: ‘Wauw’.

De woningen aan de Thomas de Keyserstraat zijn Fijn Wonen-woningen. Fijn Wonen is een duurzaam en innovatief woonproduct van Van Wijnen. De losse elementen worden in de woningfabriek in Heerenveen geproduceerd en op de bouwplaats samengesteld. Een Fijn Wonen-woning is compleet en van hoge kwaliteit. Bovendien heeft de woning een relatief korte bouwtijd. Iets voor jou? De wijk Stadsveld is verder goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt vlak bij de oprit naar de snelweg A35. Ook vind je alle voorzieningen binnen handbereik.

Heb je interesse en wil je graag op de hoogte blijven? Schrijf je dan in projectwebsite: hoewonen.nl/thomasdekeyser
Voor vragen staan wij graag voor je klaar. Je kunt ons bereiken via 085 - 273 23 77 of info@nieuwwonentwente.nl

Impressies

Woningtypes

Locatie

Prijslijst

Contactpersonen

  • Hanneke ten Hag-Effing Hanneke ten Hag-Effing Nieuwbouwspecialist | RMT Email Bellen
  • Fleur  Constandse - Hannink Fleur Constandse - Hannink Nieuwbouwspecialist | A-RMT Email Bellen
  • Tahnee  Maarseveen Tahnee Maarseveen Nieuwbouwspecialist | K-RMT Email Bellen
  • Kirsten  Nijkrake Kirsten Nijkrake Commercieel medewerker Email
Financiële check