Thomas de Keyserstraat

Enschede

€332.500 - €349.500 v.o.n.

Status
In verkoop

Woningen
8 (1 beschikbaar)

Woonoppervlak
114m2

Kaveloppervlak
118-153m2

Omschrijving

Schilderachtig wonen
In de geliefde woonwijk Stadsveld in Enschede-West maken portiekflats plaats voor gloednieuwe eengezinswoningen. Aan de Thomas de Keyserstraat verrijzen 8 hoek- en tussenwoningen met standaard drie slaapkamers, een houten tuinberging en een vaste parkeerplaats op eigen terrein. Daarmee zijn de woningen ideaal voor stellen en gezinnen met kinderen. Je woont hier straks in een duurzaam en energiezuinig huis, Energie Neutraal Gebouwd (volgens ENG-eisen met onder andere triple glas, zonnepanelen en vloerverwarming op eerste en tweede woonlaag) in een bestaande wijk met veel groen en alle voorzieningen dichtbij.

Wie straks de Thomas de Keyserstraat inloopt, zal verbaasd staan van de schilderachtige aanblik van de woningen. De zandkleurige gevels met fraai ribbelmetselwerk, de luxe uitstraling dankzij luifels, Franse balkons en het donkere pannendak. Voeg daarbij nog de groene hagen die bij het plan zijn inbegrepen. Grote kans dat je zegt: ‘Wauw’.

De woningen aan de Thomas de Keyserstraat zijn Fijn Wonen-woningen. Fijn Wonen is een duurzaam en innovatief woonproduct van Van Wijnen. De losse elementen worden in de woningfabriek in Heerenveen geproduceerd en op de bouwplaats samengesteld. Een Fijn Wonen-woning is compleet en van hoge kwaliteit. Bovendien heeft de woning een relatief korte bouwtijd. Iets voor jou? De wijk Stadsveld is verder goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt vlak bij de oprit naar de snelweg A35. Ook vind je alle voorzieningen binnen handbereik.

Heb je interesse en wil je graag op de hoogte blijven? Schrijf je dan in projectwebsite: hoewonen.nl/thomasdekeyser
Voor vragen staan wij graag voor je klaar. Je kunt ons bereiken via 085 - 273 23 77 of info@nieuwwonentwente.nl

Impressies

Woningtypes

Locatie

Prijslijst

Contactpersonen

  • Hanneke ten Hag-Effing Hanneke ten Hag-Effing Nieuwbouwspecialist | RMT Email Bellen
  • Fleur  Constandse - Hannink Fleur Constandse - Hannink Nieuwbouwspecialist | A-RMT Email Bellen
  • Kirsten  Nijkrake Kirsten Nijkrake Assistent Register Makelaar Taxateur Email
  • Tahnee  Maarseveen Tahnee Maarseveen Nieuwbouwspecialist | K-RMT Email Bellen
Financiële check