Urban Twins in de Bothoven

Enschede

€335.000 v.o.n.

Status
In verkoop

Woningen
2

Woonoppervlak
83m2

Kaveloppervlak
70-77m2

Omschrijving

Welkom bij onze Urban Twins nabij het bruisende centrum van Enschede! Deze moderne twee-onder-een-kapwoningen bieden alles wat je zoekt: een stijlvolle woonkamer met uitzicht op een trendy stadstuin en maximale privacy. Op de eerste etage zijn er twee fijne slaapkamers en een badkamer aanwezig. De zolder biedt mogelijkheid tot een derde (slaap)kamer. Een overzicht van wat je kunt verwachten:

- Energielabel A+++
- Lucht-water warmtepomp aanwezig 
- Volledige vloerverwarming
- Inclusief badkamer
- Inclusief keuken
- Omgevingsvergunning (bouwvergunning) is al binnen

Je woont hier op loopafstand van de binnenstad van Enschede, maar ook aan parkeren is gedacht! Je beschikt over één parkeerplek op eigen terrein. Uiteraard zijn er in de optiesfeer veel mogelijkheden om jouw nieuwe woning aan te passen aan je eigen wensen.

Vragen?
Fleur staat graag voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Je kan haar bereiken via 085 273 23 77

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Impressies

Woningtypes

Locatie

Prijslijst