De Kleine Koppeling

Hengelo

€149.500 - €232.500 v.o.n.

Status
In verkoop

Woningen
60 (60 beschikbaar)

Woonoppervlak
44-63m2

Inhoud
119-217m3

Omschrijving

De Kleine Koppeling is de perfecte plek om je wooncarrière een vliegende start te geven. Met groen om je heen, de binnenstad om de hoek en het station op loopafstand woon jij straks op het meest centrale punt van Hengelo! Het is het begin van het transformeren van het oude Hofstede College naar een fijne plek om te wonen, werken en recreëren. De voormalige MTS Hofstede was hier ooit gevestigd, en wat eens technieklokalen waren, wordt omgebouwd naar zestig comfortabele studio’s en tweekamerappartementen.

Op de begane grond bevinden zich bergingen en een gezamenlijke fietsenstalling. De parkeerplaatsen liggen op het naastgelegen terrein. De ruime hal met trap en lift leidt naar drie verdiepingen. Aan de westzijde bevinden zich studio’s met ruime balkons, en aan de oostzijde zijn voornamelijk tweekamerappartementen. Grote raamopeningen en plafondhoogte zorgen in beide woningtypes voor een ruimtelijk gevoel.

Locatie
Aan de rand van het centrum wonen is toch een heerlijk idee? Met het bruisende centrum van Hengelo op voetstaplengte, maar de rust van wonen buiten het winkelcentrum. Je woont hier niet alleen op wandelafstand van het centrum, maar ook tegen het internationale NS-station en het busstation aan. Dus je stapt zo op de bus of trein. Superhandig als je ergens anders werkt, maar in Hengelo wil wonen. En wil je een avondje naar het Metropool voor een concert, heb je zin om een leuk festival te bezoeken of een cultureel uitstapje te doen, dan weet je zeker dat je in de Kleine Koppeling perfect woont: bij het Metropool en vlak bij de Schouwburg.

Starterslening en meer leenruimte door duurzaamheid
Een eigen appartement of studio kopen binnen De Kleine Koppeling is nu bereikbaar voor bijna iedereen. Deze studio’s en appartementen zijn al bereikbaar met een bruto inkomen vanaf circa € 28.000,- per jaar. Als je een appartement wilt kopen bij De Kleine Koppeling in Hengelo, kun je namelijk in aanmerking komen voor een aanvullende starterslening van de gemeente Hengelo. En omdat de appartementen minimaal het label A+ hebben, kunt je ook nog eens € 20.000,- extra lenen. Kijk op www.hengelo.nl voor de exacte voorwaarden of vraag er naar bij onze hypotheekadviseurs!
Let op: Het kunnen verkrijgen van een hypotheek is sterk afhankelijk van je persoonlijke situatie.

Impressies

Woningtypes

Locatie

Prijslijst

Contactpersonen

  • Jet  Boonstra Jet Boonstra Assistent Register Makelaar Taxateur Email Bellen
  • Stefan van den Berg Stefan van den Berg Assistent Register Makelaar Taxateur Email Bellen
  • Tahnee  Maarseveen Tahnee Maarseveen Kandidaat Register Makelaar Taxateur Email Bellen
Financiële check