Hof Markgraven

Almelo

€349.250 - €444.000 v.o.n.

Status
In verkoop

Woningen
14 (4 beschikbaar)

Woonoppervlak
102-134m2

Kaveloppervlak
101-203m2

Omschrijving

Hof Markgraven

Ontdek de charme van duurzaam wonen in Almelo Noord-Oost, tegenover de kerk van Mariaparochie. Ons nieuwste project omvat 14 woningen die geschikt zijn voor diverse levensfasen en leeftijden - van jonge stellen tot gezinnen en alleenstaanden.

Hier geniet je van je heerlijke privétuin voor rust en privacy. Maar dat is niet alles. De woningen zijn gelegen rondom de gemeenschappelijke binnentuin waar kinderen kunnen spelen, volwassenen elkaar kunnen ontmoeten in de tuin of de gezellige gezamenlijke ruimte.

Wat deze woningen onderscheidt, is de nadruk op gezelligheid en verbinding, je kijkt naar elkaar om als dit nodig is. Of je nu geniet van je eigen ruimte of graag betrokken bent bij de gemeenschap, hier vind je de balans. Uiteraard word je de mogelijkheid gegeven om mee te denken over de invulling van de tuin en de ontmoetingsruimte.

Dit is niet zomaar een woning, maar een plek waar jouw levensstijl centraal staat. Heb je eigen wensen voor de indeling van de woning, laat het vooral weten en teken mee aan je eigen woning op maat. Ontdek wat deze duurzame woningen te bieden hebben en zet je eigen stempel op je nieuwe thuis. Welkom!

Hof Markgraven ligt in de wijk Almelo NoordOost, een wijk met een groene uitstraling die aansluit bij het landelijke karakter in het noordoosten van Almelo en een directe verbinding heeft met de kern (stad) Almelo. Bij de opzet van de wijk is het onderliggende landschap zoveel mogelijk behouden met de van oudsher aanwezige elementen zoals waterstructuren (beek Markgraven) en groenstructuren (houtwallen en boomsingels).

Hof Markgraven wordt ontwikkeld in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Een CPO houdt in dat een aantal mensen, als particulieren, gezamenlijk een woonproject ontwikkelen zonder winstoogmerk.

Alle woningen worden inclusief sanitair en tegelwerk opgeleverd, de keuken mag je zelf uitzoeken, de aansluitingen komen op de door jou aangegeven plek.
De woningen worden duurzaam gebouwd; met warmtepomp en zonnepanelen, vloerverwarming.
In de binnentuin krijg je een eigen berging en zijn er voldoende parkeerplaatsen voor iedereen.

Gezamenlijk en toch individueel, baden en slapen begane grond of toch liever 3 slaapkamers op de verdieping, voor elk wat wils.

Impressies

Woningtypes

Locatie

Prijslijst

Contactpersonen

  • Hanneke ten Hag-Effing Hanneke ten Hag-Effing Register Makelaar Taxateur Email Bellen
  • Bob  Sanders Bob Sanders Register Makelaar Taxateur Email Bellen
Financiële check