Het Veem

Hengelo

€795 - €1.170 p.m.

Status
In verhuur

Woningen
93

Woonoppervlak
49-93m2

Inhoud
127-242m3

Omschrijving

Midden in het centrum van Hengelo, op steenworpafstand gelegen van het spoorwegstation, wordt het voormalige UWV-kantoorpand door Hinke Fongers Beheer getransformeerd naar 93 huurappartementen en een commerciële ruimte op de begane grond.

De appartementen variëren van circa 49 tot 93 m² woonoppervlakte. Alle appartementen beschikken over een woonkamer met open keuken en een hoofdslaapkamer. Het merendeel van de appartementen beschikt over een buitenruimte in de vorm van een loggia, dakterras of tuin. Daarnaast wordt op het terrein een gezamenlijke tuin gerealiseerd. Naast vergroening van het terrein, wordt ook plaatsgemaakt voor een grote fietsenstalling en parkeerplaatsen voor de bewoners.

INSCHRIJVEN
De verhuur is gestart en gaat volledig online. Alle documenten staan op de projectwebsite en zijn te downloaden via hetveem.nl. Door op deze website een account aan te maken, kun jij je inschrijven en je voorkeuren aangeven. Je inschrijven voor de appartementen kan tot 12 juli 2024, 12:00 uur. Je kunt meerdere voorkeuren aangeven, maar inschrijven zonder voorkeuren is ook mogelijk. Eind juli zullen we contact opnemen met de kandidaten die een volledig dossier hebben aangeleverd.

Kenmerken van dit project:
- Aantal bouwnummers: 93;
- Huurprijs van € 795,- tot € 1.170,- exclusief servicekosten en kosten voor de parkeerplaats en warmtepomp;
- Woonoppervlakte van 48 tot 93 m²;
- Inhoud van 127 tot 242 m³.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Impressie

Locatie

Prijslijst

Contactpersonen

  • Jet  Boonstra Jet Boonstra Nieuwbouwadviseur Email Bellen
  • Stefan van den Berg Stefan van den Berg Nieuwbouwmakelaar / Adviseur Nieuwbouw Email Bellen
  • Jordy  Bruinsma Jordy Bruinsma Kandidaat Register Makelaar Taxateur Email