Het Veem

Hengelo

Prijzen nog niet bekend

Status
Binnenkort in verhuur

Woningen
93

Omschrijving

Binnenkort biedt zich een unieke kans aan om te wonen in het bruisende centrum van Hengelo. Het voormalige UWV-kantoorpand ondergaat een transformatie tot een levendige woonomgeving met 93 moderne huurappartementen en een commerciële ruimte op de begane grond.

Of je nu op zoek bent naar een knusse woonruimte of een ruimere optie, deze appartementen bieden voor elk wat wils, variërend van ongeveer 50 tot 90 m² aan gebruiksoppervlak. Ieder appartement is ontworpen met een woonkamer, open keuken en een hoofdslaapkamer, waardoor comfort en functionaliteit samenkomen.

Ben je nieuwsgierig naar wat deze plek te bieden heeft? Schrijf je dan nu in als belangstellende en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen! Ontvang als eerste updates en informatie via onze nieuwsbrief, zodat jij niets hoeft te missen van deze fantastische kans om te wonen in het hart van Hengelo.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Impressie

Locatie

Contactpersonen

  • Stefan van den Berg Stefan van den Berg Nieuwbouwmakelaar / Adviseur Nieuwbouw Email Bellen
  • Jet  Boonstra Jet Boonstra Nieuwbouwadviseur Email Bellen
  • Jordy  Bruinsma Jordy Bruinsma Kandidaat Register Makelaar Taxateur Email