De Maten fase 2

Borne

Prijzen nog niet bekend

Status
Binnenkort in verkoop

Woningen
24

Omschrijving

Goed nieuws in Borne. Na de succesvolle verkoop van de eerste fase van het nieuwbouwplan De Maten, gaat Roosdom Tijhuis in samenwerking met BPD 11 juli 2024 in verkoop met het nieuwbouwplan De Maten fase 2. Dit plan bestaat uit 24 energieneutrale woningen. De woningen en de straten kenmerken zich door een grote mate van afwisseling. Gevels, rooilijnen, architectuur en materialen, alles mag, kan en, in sommige gevallen, moet van elkaar verschillen. Dit dorpse bouwen wordt in de openbare ruimte versterkt door verspringende profielen en solitaire (vrijstaande) bomen in de straat.

START VERKOOP
De definitieve verkoop van dit fraaie nieuwbouwplan start op donderdag 11 juli 2024. Op deze dag zal er van 16:00 uur tot 17:30 uur een vrije inloop zijn in de centrale hal van de Veste (H.F. Roetgerinklaan 1 in Borne). Hier kun je dan ter plaatse de verkoopbrochure afhalen. De verkopende makelaars en Roosdom Tijhuis zullen daar dan ook aanwezig zijn om al jouw vragen te beantwoorden.

Tevens vind je vanaf start verkoop alle verkoopdocumentatie en de definitieve prijzen ook online op de projectwebsite. Mocht je op donderdag 11 juli verhinderd zijn, de brochure en de prijslijst zijn vanaf deze datum ook af te halen bij de verkopende makelaars.

ONLINE INSCHRIJVEN
Heb jij interesse in een woning? Inschrijven hiervoor kan online op de projectwebsite vanaf start verkoop tot uiterlijk donderdag 18 juli 2024, 12:00 uur met behulp van de button "digitaal inschrijven" welke tijdens de inschrijftermijn hieronder op deze projectwebsite te vinden is. Na de sluitingsdatum zullen alle woningen worden toegewezen aan de gelukkigen.

Start verkoop: donderdag 11 juli 2024
Tijdstip: van 16:00 tot 17:30 uur
Locatie: De Veste (Bornsche Maten)
Adres: H.F. Roetgerinklaan 1, Borne

FINANCIËLE CHECK
De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in een of meerdere woningen in De Maten? Dan ontvangen wij graag jouw financiële check zodra de verkoop is gestart. De onafhankelijke hypotheekadviseurs van Nieuw Wonen Twente bieden je de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen.

De financiële check kan in jouw voordeel werken! Zijn er bij het toewijzen van de woningen meerdere kandidaten voor 1 bouwnummer, dan kijken we samen met de makelaars of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Jij kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van jouw hypotheekverstrekker of financieel adviseur te versturen bij inschrijving. Je kunt de financiële check gemakkelijk laten uitvoeren door een onafhankelijk financieel adviseur van Nieuw Wonen Twente. Ze gaan graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning in Borne. Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken zij met jou de financiële mogelijkheden, zodat jij weloverwogen een keuze kunt maken. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Het aanbod in de tweede fase in het nieuwbouwplan De Maten bestaat uit:
- Woningmodel Amice
5 vrijstaande woningen

- Woningmodel Compagnon
4 toekomstgerichte vrijstaand geschakelde woningen (met slaap- en badkamer op de begane grond)

- Woningmodel Broeder
4 twee-onder-een-kapwoningen

- Woningmodel Verwant
4 toekomstgerichte twee-onder-een-kapwoningen (met slaap- en badkamer op de begane grond)

- Woningmodel Kornuit
7 eengezinswoningen

Deze duurzame woningen worden gebouwd op deze locatie en zeer compleet opgeleverd:
- Inclusief keukencheque
- Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
- Inclusief bodemwarmtepomp (gasloos wonen)
- Inclusief zonnepanelen
- Inclusief vloerverwarming en -koeling op de begane grond en de eerste verdieping
- Inclusief triple glas in de complete woning (met uitzondering van eventueel vierpansdakraam)
- Inclusief handige aangebouwde, gemetselde berging bij Amice en Broeder
- Inclusief houten bergingen in de achtertuin bij de eengezinswoningen (Kornuit)
- Inclusief twee parkeerplaatsen op eigen terrein met uitzondering van de tussenwoningen (Kornuit)
- Energieneutrale woningen, klaar voor de toekomst! Dus nog zuiniger dan de BENG-normering uit het bouwbesluit
- Wonen in een aantrekkelijke en leefbare omgeving met veel groen

MEER LEENCAPACITEIT VANAF 1 JANUARI 2024
Vanaf 1 januari 2024 zijn de leennormen voor het hypothecair krediet op een aantal punten gewijzigd. Dat houdt onder andere in dat je voor de aankoop van een nieuwbouwwoning meer mag lenen. De extra leencapaciteit voor de woningen in De Maten fase 2 bedraagt maar liefst € 40.000,-. Dit is goed nieuws voor als je interesse hebt in een van de beschikbare woningen in het nieuwbouwplan De Maten fase 2.

Energielabel is bepalend bij hypotheekverstrekkingen
Een van de wijzigingen is dat vanaf 1 januari 2024 het energielabel van je woning leidend is bij de hypotheekverstrekking. Hoe beter het energielabel is, hoe meer leenruimte je kunt krijgen. De woningen in De Maten fase 2 zijn voorzien van triple glas, een bodemwarmtepomp en zonnepanelen. Mede hierdoor zijn de woningen energieneutraal en hebben een voorlopig energielabel van A++++. Aanvullende meerwerkopties kunnen invloed hebben op het energielabel van de basiswoning.

Locatie

Contactpersonen

Financiële check