Erve Berchus

Hengelo

Prijzen nog niet bekend

Status
Binnenkort in verkoop

Woningen
76

Omschrijving

BINNENKORT IN VERKOOP

Wonen op een nostalgische plek in Hengelo? Op de locatie waar straks verschillende woningtypes worden gebouwd, stond vroeger de boerderij Berchus. De boerderij mag dan verdwenen zijn, maar de naam blijft voortleven. We vertellen je graag meer over dit unieke nieuwbouwplan!

Erve Berchus zal bestaan uit circa 55 woningen, waaronder rij- en hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, levensloopbestendige woningen en een vrijstaande woning. Daarnaast komen er 21 appartementen. De locatie ligt tussen de spoorlijn Hengelo-Zutphen, de Geerdinksweg en de Aletta Jacobslaan, op loopafstand van het station Hengelo Gezondheidspark. De woningen worden duurzaam, energiezuinig en gasloos gebouwd. Compleet wonen in een groene omgeving met voorzieningen om de hoek.

Blijf op de hoogte!
Heb jij interesse en wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Hassinkborgh? Schrijf je dan nu in als belangstellende door op de button 'Houd mij op de hoogte' te klikken, wij informeren je graag zodra er meer verkoopinformatie beschikbaar is.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Locatie