Status
Verkocht
Types
0
Woningen
12
Plaats
Enschede

Parkwonen in 't Vaneker

OPLEVERING VOORJAAR 2020!

KOM WONEN IN PARKWONEN, EEN PRIJSWINNEND CONCEPT.
DE LAATSTE VILLA BESCHIKBAAR, BOUWNUMMER 1!

Ook graag een gave villa in een prijswinnend concept?
Neem dan snel contact op met Nieuw Wonen Twente om in aanmerking te komen voor dit allerlaatste bouwnummer.

De verkoopprijs van bouwnummer 1 is € 598.000,- v.o.n.

Je zult er maar wonen, in Parkwonen in ’t Vaneker in Enschede. Onlangs won Hegeman Bouwgroep met dit project de Twentse Vastgoedprijs 2018. Het thema luidde: ‘Vernieuwende woonconcepten’. De jury vond Parkwonen ‘t Vaneker het meest vernieuwend! En het mooie is: ook ú kunt er wonen. Hegeman Bouwgroep realiseert hier 12 geschakelde parkvilla’s en er zijn nog slechts één villa beschikbaar. Ook kunt u zich aanmelden als reservekandidaat. Kom ook parkwonen!

Stoere én stijlvolle parkvilla’s
De parkvilla’s zijn opgetrokken in de architectonische stijl uit de jaren ‘20 en ’30 van de vorige eeuw. Ze zijn stoer én stijlvol. De villa’s worden gebouwd op kavels van 450 tot 520 vierkante meter en hebben een woonoppervlakte van maar liefst 200 m² (!). Er zijn twee woningtypes. Beide bieden allerlei mogelijkheden om ze helemaal op maat te maken. Op de website vindt u al allerlei ideeën. U woont in een parkachtig landschap. En dat is genieten! Want de architectuur heeft tot doel om het buiten binnen te ervaren.

Ontwikkeld vanuit de wensen van de doelgroep
De jury roemde vooral de manier waarop Hegeman Bouwgroep het project benadert. Voordat er ook maar iets werd ontworpen, werd eerst de doelgroep gedefinieerd. Dit gebeurde op basis van de locatie en de demografische ontwikkelingen. Vervolgens werden de woonwensen van die doelgroep in beeld gebracht. “Hegeman paste de bouwplannen aan de doelgroep aan. Meestal wordt er eerst iets ontwikkeld, waarna er klanten bij worden gezocht. Deze aanpak is dus vernieuwend”, aldus juryvoorzitter Daniël Spikker.

ALGEMEEN
Parkwonen in 't Vaneker in Enschede
Rust, ruimte, natuur, architectuur, historie …. dat is wonen in 't Vaneker in Enschede. Hegeman Ontwikkeling realiseert hier 12 geschakelde parkvilla's in twee verschillende type's. Sfeervolle, moderne nieuwbouw in de parkachtige omgeving van het Vaneker. De traditie van het moderne en de ervaring van het landschap.

Nieuwbouw: 12 geschakelde parkvilla's in 't Vaneker
Het comfort van nieuwbouw in een historische parkachtige omgeving. Niet zomaar een huis, maar een stoere en stijlvolle villa in een natuurrijke historische omgeving met veel oud hout? Kom Parkwonen in 't Vaneker. De 12 parkvilla's bieden veel ruimte met onder andere een royale woonkamer en woonkeuken, samen circa 70 m², en minstens vier slaapkamers op de verdieping. Met de mogelijkheid van een slaapkamer en een badkamer op de begane grond hebben we rekening gehouden. Of als je hier liever je studeerkamer of kantoor wilt maken, aan jou de keuze.
De architectuur is tijdloos modern, geïnspireerd door de architectuur uit de jaren '20 en '30 met grote glazen puien en een spel van metselwerk-schijven. Sfeervolle nieuwbouw in een parkachtig landschap, architectuur met als doel buiten binnen te ervaren.

Nieuwbouw geïnspireerd op de jaren '20 en '30
De parkvilla's hebben een woonoppervlakte van maar liefst 200 m² (!) met naast de inpandige berging een dubbele carport. De tijdloze, moderne architectuur is geïnspireerd op de architectuur uit de jaren '20 en '30. Natuurlijk met gebruik van hoogwaardige materialen. Het ontwerp is van Eerde Schippers, architect-partner bij Inbo Heerenveen.

Living en woonkeuken: naar eigen leefstijl
De living en woonkeuken beslaan samen circa 70 m². Je kunt hier dus heerlijk een avond doorbrengen met vrienden en familie of lekker samen voor de haard. Je bent volledig vrij om deze ruimte in te delen naar jouw eigen leefstijl. Geniet van de open ruimte, met plaats genoeg voor een vijf (!) meter lange eettafel. Houd je living en keuken liever gescheiden? Ook dat kan!

Carport, slaapkamer/badkamer of kantoor
Naast de living en woonkeuken vind je een bijkeuken van ruim 10 m². Je hebt hier de ruimte voor wasmachine, wasdroger, voorraadkast en een eventuele extra spoelbak. Via de bijkeuken kom je in de inpandige berging. We hebben deze zo gemaakt dat je hier, in combinatie met de bijkeuken, ook een slaapkamer met 2e badkamer kunt realiseren. Of: jouw kantoor aan huis! De carport blijft altijd in lengte of breedte geschikt voor twee auto’s. De carport is uiteraard ook als garage uit te voeren.

Vier royale slaapkamers, eventueel 2e badkamer
Op de eerste verdieping heb je vier royale slaapkamers, een inloopkast, de badkamer en een separaat 2e toilet. Handig is ook de royale berging op deze verdieping. Liever 2 of 3 heel grote slaapkamers? Ook dat kan. Net als een tweede badkamer.

Dakterras, tuin & terras, gasloos
Er zijn meerdere opties mogelijk, ook een dakterras. Hier kun je, volledig prive, genieten van de zon en van het prachtige uitzicht op het historische park. Dat kan ook achter het huis, in de beschutte tuin met een fraai terras. Het terras is al ontworpen met een tijdloze tegel die mooi past bij de architectuur van de villa, het vele glas en het parklandschap.
Je kunt er nu al voor kiezen om gasloos te wonen zodat je huis al is voorbereid op de toekomst!
Mocht je nog aanvullende wensen hebben, de villa's bieden allerlei mogelijkheden om ze helemaal op maat te maken.

Ruime opzet, natuurlijke ligging
Kies je voor Parkwonen van Hegeman Ontwikkeling? Dan kom je te wonen in een bijzonder nieuw woongebied in Enschede: 't Vaneker. Dit gebied kenmerkt zich door een ruime, parkachtige opzet (veel privacy!) en de natuurlijke ligging (veel rust!). Het typisch Twents coulisselandschap biedt houtwallen en bos, open weiden en bouwland. Door het gebied slingeren twee beken. Het gebied is in trek bij vogels en wild. Heerlijk om hier te leven!

Omgeving het historie
't Vaneker heeft historie. In dit gebied bouwde het Duitse leger een paviljoenkazerne, onopvallend gesitueerd in een essen- en kampenlandschap. De vele gebouwen in het gebied – opgetrokken in Twentse stijl – herinneren nog uit die tijd, waaronder 'De Mess en De Kapel' die Hegeman Bouwgroep op dit moment transformeert naar woningen (reeds verkocht).

Stadscentrum en sportclubs op fietsafstand
't Vaneker aan de noordkant van Enschede, op de grens van natuur en stad. Met de fiets ben je zo in het centrum van Enschede. En ook de sportclubs liggen op fietsafstand. Verrassend centraal dus.

Parkwonen in een geschakelde parkvilla?
Schrijf je vrijblijvend in via parkwonenvaneker.nl en we nemen contact met je op.

Nieuw Wonen Twente is hét nieuwbouwplatform van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Lees meer
Caspar Branderhorst Nieuwbouwspecialist | RMT
Gert-Jan de Jonge Nieuwbouwspecialist | RMT
Stefan van den Berg Nieuwbouwspecialist | A-RMT

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker