Status
Toekomstig (verkoop )
Types
0
Woningen
27
Plaats
Enschede

Roombekerveld

Het best bewaarde woongeheim van Roombeek

Roombeek
Roombekerveld is een ontwikkeling in de jonge en ruim opgezette woonwijk Roombeek, gelegen net ten noorden van het centrum van Enschede. Een eigentijdse en historische wijk die alles te bieden heeft: wonen, werken, winkelen, speelvoorzieningen, scholen en cultuur in een dynamische en bijzondere omgeving. En dit alles op nog geen 10 minuten fietsen van het bruisende stadshart van Enschede en het mooie buitengebied!

Het Project
Roombekerveld telt 26 riante en moderne twee-onder-één-kapwoningen en 1 vrije bouwkavel op het al enige tijd braakliggende terrein dat wordt omkaderd door de Stroinksbleekweg, Lijsterstraat en de Steenbeltweg. Deze energiezuinige woningen zijn gelegen op ruime kavels aan een uniek groen en autoluw binnenhof. Sommige kavels gaan zelfs over de 400 m2, maar er zijn ook kleinere kavels voor degene die daar naar op zoek zijn. Een rustig en veilig gelegen omgeving met scholen, kinderopvang en speelvoorzieningen op wandel- en fietsafstand. De perfecte plek voor de stadse genieter die van ruim wonen houdt!

Planning
Daar maken we geen geheim van! We zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen op de verkoopfase. De prognose is dat we in het begin van 2020 gaan starten met de verkoop van dit nieuwe stuk Roombeek.

Interesse
Ben jij geïnteresseerd in dit best bewaarde woongeheim van Roombeek? Meld je dan aan op www.roombekerveld.nl en we houden je op de hoogte!

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!
Lees meer

Stefan van den Berg Nieuwbouwspecialist | A-RMT
Hanneke ten Hag-Effing Nieuwbouwspecialist | RMT
Caspar Branderhorst Nieuwbouwspecialist | RMT

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken