Status
In verhuur
Prijzen vanaf
€ 935,- p.m.
Types
2
Woningen
11
Plaats
Hengelo

Noabers Veldwijk Noord Athenestraat

In Veldwijk Noord te Hengelo zijn net 11 splinternieuwe huurwoningen aan de Athenestraat gebouwd. Je kunt er direct gaan wonen, want de woningen zijn al opgeleverd!

Als toekomstige bewoner heb je, naast een eigen woning en berging, een gemeenschappelijke groepsruimte en binnentuin met de andere bewoners tot je beschikking. Dit nieuwbouwproject, Noabers Veldwijk Noord, is een nieuw woonconcept. Het hoofddoel van dit woonconcept is het bevorderen van de maximale zelfstandigheid van de bewoners in een veilige en sociaal aangename setting. Mét burenhulp en wederkerigheid. De gemeenschappelijke groepsruimte moet je zien als een ondersteunende faciliteit voor de bewoners om het hoofddoel te realiseren. De groepsruimte kan gebruikt worden voor het organiseren van gemeenschappelijke activiteiten of voor het opdoen van sociale contacten en het beter leren kennen van je medebewoners. Burenhulp van en door bewoners zal bij dit concept een belangrijke rol spelen; precies waarom het complex de naam "Naobers Veldwijk Noord" heeft gekregen. 

Alle woningen zijn opgeleverd met een zeer complete keuken met een vaatwasser, inductiekookplaat met afzuigkap, combimagnetron/oven en een koelkast met vriesvak. Naast het wonen, kun je ook slapen en baden op de begane grond. De open ruimte op de 1e verdieping kun je inrichten als extra slaapkamer, werkkamer of hobbyruimte. Bovendien zijn alle woningen duurzaam gebouwd, want ze beschikken over een luchtwaterwarmtepomp en zonnepanelen.

In de wijk Veldwijk Noord zijn allerlei voorzieningen aanwezig, waaronder een ruim en gevarieerd winkelaanbod, medische voorzieningen en meerdere sportfaciliteiten. Met vijf à tien minuten fietsen sta je in de Hengelose binnenstad.

Wat moet je weten:
• Huurprijs: € 935,- per maand
• Screening van kandidaten op basis van aangeleverde gegevens (inkomen + NVM Woontoets)
• Servicekosten bedragen op voorschotbasis € 20,- per maand
• Kosten levering en verbruik electriciteit woning en berging op voorschotbasis € 15,- per maand (tussenmeter)
• Levering en verbruik van water dient de bewoner met het desbetreffende waterleidingbedrijf overeen te komen (hoofdmeter)

Ben je enthousiast? Neem dan contact met ons op of ga naar onze website, nieuwwonentwente.nl, zoek op Noabers Veldwijk Noord en schrijf je in via de 'Ik heb belangstelling'-knop.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Lees meer

Kelly ten Hag Nieuwbouwspecialist | K-RMT
Arjen Beute Nieuwbouwspecialist | K-RMT

Prijslijst

# Type Woonopp. Kavelopp. Prijs Status
1 Vide midden 91 m² - - Verhuurd
2 Vide midden 91 m² - € 935,- Beschikbaar
3 Vide midden 91 m² - - Verhuurd
4 Vide midden 91 m² - € 935,- Beschikbaar
5 Vide midden 91 m² - € 935,- Beschikbaar
6 Vide achter 88 m² - - Verhuurd
7 Vide achter 88 m² - - Verhuurd
8 Vide achter 88 m² - - Verhuurd
9 Vide achter 88 m² - - Verhuurd
10 Vide achter 88 m² - - Verhuurd
11 Vide achter 88 m² - - Verhuurd

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken