Status
Verkocht
Types
1
Woningen
6
Plaats
Hengelo

Medaillon 6 Patiowoningen

GOED NIEUWS, ER WORDT GESTART MET DE BOUW VAN DE 6 PATIO WONINGEN.

Op de hoek van de Pieter de Hoochstraat en de Fre Cohenstraat in Hengelo is Dura Vermeer bezig met de ontwikkeling van zes fraaie patiowoningen. Koken, eten, wonen, slapen en baden, alles kan hier op de begane grond. Op maar liefst 93 vierkante meter woonoppervlakte, word je van alle gemakken voorzien. Daarnaast ervaar je het comfort van de patio: heerlijk buiten genieten, in alle privacy! Het beste van twee werelden: alles gelijkvloers maar met een eigen patio. Deze woning biedt alles om lang en comfortabel in te kunnen wonen.

De zes woningen in het kleinschalige plan worden omgeven door groen. Aan de zijkant van de blokken wordt een wadi aangelegd voor de opvang van regenwater. Alle woningen worden voorzien van een complete keuken en sanitair. Ook worden ze standaard uitgerust met een warmtepompinstallatie voor een milieuvriendelijke manier van verwarmen.

Mensen die er wonen weten het al: in het Medaillon is het heerlijk leven. Je woont er midden in een mooie, groene omgeving en op steenworp afstand van allerlei wijkvoorzieningen en de binnenstad. De wijk is met aandacht en zorg ontwikkeld. Bij alles wat we doen staat blijvende, duurzame kwaliteit voorop. Dat zie je bijvoorbeeld terug in de stijlvolle architectuur van de huizen, de vriendelijke erfafscheidingen en de harmonie tussen de huizen en de openbare ruimte erom heen.

Kenmerken:
- Voorzien van sanitair en een complete keuken
- Parkeren op eigen terrein
- Woonoppervlakte ca. 93 m²
- Kaveloppervlakte ca. 175 m²
- Voorzien van een warmtepompinstallatie
- Er zijn vele extra meerwerkopties te kiezen om de woning helemaal naar eigen wens af te werken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor zonnepanelen of een dakopbouw met twee extra slaapkamers en een tweede badkamer.

Vragen? Neem gerust contact op met een van de verkopend makelaars.

Lees meer

Kelly ten Hag Nieuwbouwspecialist | K-RMT

Prijslijst

# Type Woonopp. Slaapkamers Prijs Status
1 Patio woning 93 m² 0 - Verkocht
2 Patio woning 93 m² 0 - Verkocht
3 Patio woning 93 m² 0 - Verkocht
4 Patio woning 93 m² 0 - Verkocht
5 Patio woning 93 m² 0 - Verkocht
6 Patio woning 93 m² 0 - Verkocht

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken