Status
Toekomstig aanbod
Types
0
Woningen
18
Plaats
Enschede

Jannink Courtyard

* The complete information set on Jannink Courtyard is also available in English on request *

moderne herenhuizen en stadse villa’s rond een binnentuin

Ruimte, vrijheid en stads genieten in het centrum van Enschede. Jannink Courtyard bestaat uit 18 moderne herenhuizen en villa’s in het nieuwe, gewilde Janninkwartier. Moderne architectuur, een ondergrondse privé-parkeerplek, een prachtige leefkeuken van Bulthaup, je vindt het hier allemaal. Door de royale afmetingen kun je elke ruimte helemaal naar je hand zetten. Alle gebruikte materialen zijn van de hoogste kwaliteit en de woningen zijn natuurlijk energieneutraal. En de ligging is perfect: je woont er buiten de hectiek, maar binnen de singels van Enschede.

ROYAAL EN EIGENTIJDS WONEN
Hoogwaardige materialen in natuurlijke kleuren geven de woningen een rijke en warme uitstraling. Vanzelfsprekend is ook de afwerking van topniveau. Opvallend zijn de tijdloze architectuur, de ondergrondse privé-parkeerplekken en een stadstuin. Kijk welke woning het beste bij jouw woonplannen past.

TYPE WONINGEN
- 5 stadse villa’s
- 6 twee-onder-een kap herenhuizen
- 5 stadse herenhuizen
- 2 markante hoek-herenhuizen aan het park

SUBLIEME KWALITEIT
Jannink Courtyard is een totaal woonconcept; alles is op elkaar afgestemd. De kamers hebben royale afmetingen en bieden alle ruimte voor eigen keuzes zoals een walk-in closet of maatwerkkasten. De luxe badkamer en de keuken (Bulthaup) hebben een tijdloos design en zijn subliem afgewerkt. Het project verrijst rond een centrale binnentuin, ontworpen door RRog Stedenbouw en Landschap. Het bureau werkte hier voor nauw samen met de architecten van Studio Komma. Zeventien van de woningen hebben een besloten stadstuin, die je kunt inrichten als een verlengde van je woonkamer. De achttiende heeft een groot, beschut dakterras. Buiten kom je tot jezelf en dit is ook een perfecte plek om voor je vriendenclub een feestje te geven of samen te eten. Bijzonder is verder dat de groene omgeving nagenoeg autovrij is. Je beschikt namelijk over een privé-parkeerplek met berging in de ondergrondse garage. Alsof je in je eigen huis parkeert! De woningen zijn tot slot energieneutraal. Dus voorbereid op de toekomst.

LIGGING IN HET CENTRUM
Jannink Courtyard ligt in het centrum van Enschede, de vernieuwende stad met een rijk verleden. Je woont er binnen de singels. Winkels, gezellige terrassen en een fantastisch cultuuraanbod bevinden zich dus allemaal om de hoek. En voor een boodschap of een verse bos bloemen loop je even de deur uit. Ook voorzieningen zoals scholen, zorgaanbieders en sportaccommodaties zijn allemaal in de buurt aanwezig. De rijksweg A35 is in enkele minuten bereikbaar en ook de bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend.

EIGENSCHAPPEN
- woonoppervlak van 160 tot 258 m²
- ligging in centrum Enschede
- prijs: vanaf € 495.000 v.o.n.
- eigentijdse architectuur en design
- privé-parkeerplek ondergronds met laadpaal
- hoogwaardige Bulthaup b1 keuken en badkamer
- stadstuin
- gasloos, energieneutraal en klimaatadaptief

MEER INFORMATIE OF VRAGEN AAN DE MAKELAAR
Jannink Courtyard staat voor ruimte, vrijheid en genieten van alles wat de stad te bieden heeft. Download voor meer informatie de brochure of bekijk de speciale website. Je vindt de links onderaan deze pagina. Je kunt ook direct contact opnemen met makelaar Nieuw Wonen Twente. Bespreek je woonwensen en vraag naar de mogelijkheden. Op het kantoor kun je ook de maquettes van alle woningen bekijken

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!
...

Lees meer

Gert-Jan de Jonge Nieuwbouwspecialist | RMT
Hanneke ten Hag-Effing Nieuwbouwspecialist | RMT
Caspar Branderhorst Nieuwbouwspecialist | RMT

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker