Status
Binnenkort in verhuur
Types
0
Woningen
7
Plaats
Enschede

Lasonderdriehoek 7 huurwoningen

Goed nieuws!

Binnenkort krijgt Nieuw Wonen Twente 7 gave appartementen in de verhuur, gelegen aan de Deurningerstraat, ter hoogte van de Lonnekerspoorlaan. Ben je geïnteresseerd? Laat het nu weten en schrijf je in!

Hier woon je op een prachtlocatie in het hippe Enschedese binnensingelgebied, vlakbij de populaire wijk Roombeek.

Dit compacte nieuwbouwplan, dat de naam Lasonderdriehoek heeft gekregen, ligt op een ideale plek voor iedereen die van stads wonen houdt. Je hebt hier alle gemakken van de stad binnen handbereik. En dat zijn er nogal wat, want Enschede heeft veel te bieden. Je vindt er geweldige winkels in alle soorten en maten; van de grote ketens tot charmante speciaalzaakjes. Het uitgaansleven is gezellig en gevarieerd en er zijn meerdere theaters en bioscopen. Voor de kinderen kun je kiezen uit een groot aantal scholen in de buurt.

Bij dit alles zorgt de aanwezigheid van de UT en Saxion Hogeschool in Enschede voor een bruisende sfeer zoals je die alleen in een échte studentenstad tegenkomt. Een sfeer om energie van te krijgen; elke dag!

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Lees meer

Hanneke ten Hag-Effing Nieuwbouwspecialist | RMT
Fleur Constandse - Hannink Nieuwbouwspecialist | A-RMT

Foto's

1 / 2

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken