Status
In verkoop
Types
1
Woningen
1
Plaats
Enschede

De Melkhal

Wonen, werken, ontmoeten en ontspannen
Vrije invulling van wonen
Wonen op een eigenzinnige plek met een verhaal

Urban, duurzaam en sfeervol wonen? Bouw je droomhuis op het terrein van De Melkhal in Enschede! Dat kan in alle soorten en maten, want jij bent je eigen architect. Hier krijg je de kans om met al je woonideeën aan de slag te gaan en je eigen woon (en werk-)plek te creëren in een omgeving die bruist. Want Enschede is hip. Voor een lokale, biologische lunch hoef je straks slechts een paar stappen te zetten en ook een werkoverleg doe je gewoon in je eigen wijk. Om over de groene omgeving nog maar niet te spreken die er straks zal ontstaan.

Zie je het al voor je?
Wonen, werken, ontmoeten en ontspannen met een vrije invulling van wonen? Bij De Melkhal woon je op een eigenzinnige plek met een verhaal. Vanaf hier sta je met een paar tellen in de rijke binnenstad van Enschede en bovendien ben je op nog geen 5 minuten lopen van het station. Voor een frisse neus en een fijne wandeling hoef je ook niet lang te zoeken; rondom De Melkhal vind je drie prachtige parken en iets buiten de stad sta je al snel in het Twentse landschap. Mooi wonen noemen we dat!

Stadvilla’s
Naast de bouw van de Statenpanden worden er ook kavels voor stadsvilla’s uitgegeven. Dit zijn vaste kavels, waar je een vrijstaande woning of een statige Twee-onder-een-kap woning kan realiseren. De mogelijkheden zijn oneindig. De ontwerp-vrijheid is ook hier weer ongekend. Veel is mogelijk, als het maar met smaak gebeurd! Onze stadsbouwmeester gaat graag met je in gesprek over jouw ontwerp, en helpt je graag de ontwerpen te verbijzonderen.

Een Statenpand bouwen aan de Raiffeisenstraat ….
Woonlagen tot drie hoog, een fijne tuin én dakterras of een speelse split-level woonkamer. Het zijn slechts een handjevol opties van wat er mogelijk is bij De Melkhal. Hier bepaal je alles zelf, van de breedte van de woning tot waar welke kamers komen. Misschien zoek je het wel hogerop en kies je ervoor om je leefkeuken en woonkamer op de eerste verdieping te bouwen en de begane grond te gebruiken als garage, praktijkruimte of gastenverblijf. Je ziet het: veel vrijheid, dus veel om over na te denken.

Er zijn nog enkele kavels voor een twee-onder-één-kap of vrijstaande woning beschikbaar.
Voor het bouwen van je droomhuis bij De Melkhal heb je de mogelijkheid om alle details van je woning zelf te bepalen. Jij bent de opdrachtgever, dus jij bepaalt. De stadsbouwmeester gaat graag met je in gesprek over jouw ontwerp, en helpt je graag de ontwerpen te verbijzonderen. De woningen moeten uiteraard voldoen aan het vastgestelde beeldkwaliteitsplan. Let op! De genoemde prijzen betreffen de vanaf verkoopprijzen voor uitsluitend de aankoop van een kavel.

En je nieuwe huis komt in een gave nieuwe omgeving te staan! In het decor van de Boddenkamp, aan een sterk verbeterde Raiffeisenstraat. En bij de Melkhal, uiteraard, die wordt getransformeerd naar een multifunctioneel centrum. Wat kun je hier straks zoal kan vinden:
- De mooiste supermarkt van Twente, met tal van duurzame streekproducten
- Ruim 2.000 vierkante meter hippe, urbane kantoorruimte
- Een fantastisch restaurant met seizoensgebonden streekproducten
- Creatief ingevulde ambachtsruimtes
- Een hotel met 26 kamers
- En industrieel en bijzonder ingerichte verblijfs- en vergaderruimtes.

Interesse?
Meer informatie kun je vinden o.a. vinden op de website van De Melkhal, er zijn nog kavels beschikbaar. Je kunt je nog steeds inschrijven. Voor bepaalde kavels kan je op de reservelijst komen, maar er zijn nog kavels vrij. We horen graag van je! Let op; de genoemde woonoppervlaktes zijn indicatief en het betreft hier impressiebeelden, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Lees meer

Ilse Kleinheerenbrink Nieuwbouwspecialist | A-RMT
Caspar Branderhorst Nieuwbouwspecialist | RMT

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker