Status
In verkoop
Types
1
Woningen
1
Plaats
Enschede

De Melkhal

Urban, duurzaam en sfeervol wonen? Koop een kavel op het terrein van De Melkhal in Enschede en bouw je eigen droomhuis! Dat kan in alle soorten en maten, want jij bent je eigen architect. Hier krijg je de kans om met al je woonideeën aan de slag te gaan en je eigen woon (en werk-)plek te creëren in een omgeving die bruist. Want Enschede is hip. Voor een lokale, biologische lunch hoef je straks slechts een paar stappen te zetten en ook een werkoverleg doe je gewoon in je eigen wijk. Vanaf hier sta je met een paar tellen in de rijke binnenstad van Enschede en bovendien ben je op nog geen 5 minuten lopen van het station. Voor een frisse neus en een fijne wandeling hoef je ook niet lang te zoeken; rondom De Melkhal vind je drie prachtige parken en iets buiten de stad sta je al snel in het Twentse landschap. Mooi wonen noemen we dat!

Kavel kopen voor een stadvilla

Momenteel zijn er alleen nog kavels beschikbaar voor een stadsvilla. Dit zijn vaste kavels waar je een vrijstaande woning of een statige twee-onder-een-kap woning kan realiseren. De mogelijkheden zijn oneindig. De ontwerp-vrijheid is ook hier weer ongekend. Veel is mogelijk, als het maar met smaak gebeurd! Onze stadsbouwmeester gaat graag met je in gesprek over jouw ontwerp, en helpt je graag de ontwerpen te verbijzonderen. Let op: de genoemde prijzen betreffen vanaf verkoopprijzen voor uitsluitend de aankoop van een kavel.

Beschikbare kavelnummers: 10 en 15

Je nieuwe huis komt in een gave nieuwe omgeving te staan! In het decor van de Boddenkamp, aan een sterk verbeterde Raiffeisenstraat. En bij de Melkhal, uiteraard, die wordt getransformeerd naar een multifunctioneel centrum. Wat kun je hier straks zoal kan vinden:

- De mooiste supermarkt van Twente, met tal van duurzame streekproducten
- Ruim 2.000 vierkante meter hippe, urbane kantoorruimte
- Een fantastisch restaurant met seizoensgebonden streekproducten
- Creatief ingevulde ambachtsruimtes
- Een hotel met 26 kamers
- En industrieel en bijzonder ingerichte verblijfs- en vergaderruimtes.

Interesse?
Meer informatie kun je vinden o.a. vinden op de website van De Melkhal. Er zijn al vele kavels verkocht, maar je kunt je nog steeds inschrijven. Er zijn nog kavels vrij en daarnaast kan je voor bepaalde kavels op de reservelijst komen. We horen graag van je! Let op; de genoemde woonoppervlaktes zijn indicatief en het betreft hier impressiebeelden, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente

Lees meer

Caspar Branderhorst Nieuwbouwspecialist | RMT

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker