Status
Verkocht
Types
2
Woningen
6
Plaats
Enschede

Beekwoude, fase 4

Niet verwacht, toch gekomen: 7 (extra!) woningen in Beekwoude

Na een succesvolle verkoop van de eerste 3 fases, komen er, na een bestemmingsplanwijziging, nog 7 extra woningen binnen het nieuwbouwplan Beekwoude in Enschede. De allerlaatste fase van dit prachtige nieuwbouwproject gaat hierbij in. Dit kan jouw kans zijn! Ga voor nieuw en duurzaam wonen in een groene woonomgeving.

In Beekwoude staan ruimte, rust en natuur centraal. Hier woon je aan de rand van de wijk Helmerhoek, op korte afstand van zowel het centrum van Enschede als van recreatiepark Het Rutbeek. De woningen in deze gevarieerde woonwijk zijn ruim, licht en praktisch ingedeeld. In fase 4 worden slechts 7 woningen gerealiseerd. Het gaat om 3 vrijstaande woningen én 4 twee-onder-een-kapwoningen (type Stolpkap en type Langskap). De woningen verschillen onderling door variatie in gevelindeling, steenkleur en metselwerk. Ze hebben een straatgerichte woonkamer, een lekkere tuin, drie slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping en een ruime 2e verdieping met een mogelijkheid voor een extra slaapkamer. Bovendien worden de woningen worden opgeleverd met garage, complete keuken met inbouwapparatuur, luxe sanitair en tegelwerk, zonnepanelen, vloerverwarming begane grond en 1e verdieping, hardhouten kozijnen en aluminium dakgoten.

Duurzaam wonen
Deze woningen hebben een EPC van 0,0. Hier ben je dus helemaal klaar voor de toekomst. Bij deze woningen heb je bovendien een extra leencapaciteit van € 15.000,- bovenop je hypotheek. Zo kun jij je droom helemaal laten uitkomen!
Verkoopprocedure
Van 26 augustus 2019 tot 2 september 2019 heeft de eerste inschrijving plaatsgevonden via de website van Nieuw Wonen Twente. Wanneer je de eerste inschrijving hebt gemist en je graag in aanmerking wenst te komen, is het mogelijk om je via Nieuw Wonen Twente als reserve kandidaat te laten noteren.

Heb jij een bouwnummer toegewezen gekregen? Dan wordt er een optiegesprek ingepland waarbij het voor jouw gereserveerde bouwnummer uitgebreid besproken wordt. Wij hebben dan alle informatie over de woning voor jou beschikbaar. Na deze afspraak geef je aan of je over wilt gaan tot aankoop van de woning. Wanneer je géén bouwnummer toegewezen hebt gekregen, ontvang je hierover een e-mail en blijf je genoteerd staan als reserve kandidaat. Soms vallen optanten af, indien er een woning beschikbaar komt vindt er opnieuw een toewijzing plaats. Er is geen vaste positie op de reservelijst.

Wil je je inschrijven en wil je graag een indicatie van de waarde van je eigen huis? Wij komen graag bij je langs om een vrijblijvende waardebepaling af te geven. Zo krijg je een reëel beeld van de waarde van je huis én tezamen met een vrijblijvende financiële check geeft het je inzicht in je mogelijkheden en kun je je met vertrouwen inschrijven op jouw droomhuis.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Lees meer
Gert-Jan de Jonge Nieuwbouwspecialist | RMT
Hanneke ten Hag-Effing Nieuwbouwspecialist | RMT
Stefan van den Berg Nieuwbouwspecialist | A-RMT

Prijslijst

# Type Woonopp. Slaapkamers Prijs Status
75 2-onder-1-kap 140 m² 0 - Verkocht
76 2-onder-1-kap 140 m² 0 - Verkocht
77 2-onder-1-kap 148 m² 0 - Verkocht
79 Vrijstaand 161 m² 0 - Verkocht
80 Vrijstaand 161 m² 0 - Verkocht
81 Vrijstaand 161 m² 0 - Verkocht

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker