Status
Binnenkort in verkoop
Types
0
Woningen
1
Plaats
Hengelo

Bataafse Kamp - voormalig schoolgebouw

De Bataafse Kamp, een voormalig school in het centrum van Hengelo, gaat verbouwd worden tot een prachtig appartementencomplex met 38 woningen in het hogere segment.

Sinds de zomer is het even stil geweest, maar we hebben niet stilgezeten. Op dit moment is de ontwikkelcombinatie Nijhuis Bouw / HK2 samen met architect Space & Matter en landschapsarchitect Niek Roozen aan het werk om de indelingen van het gebouw en het park uit te werken. Er is veel overleg met de gemeente en andere belanghebbenden om keuzes te maken omtrent diverse aspecten die bij het transformeren van belang zijn. Daarnaast worden er onderzoeken gedaan ter voorbereiding op de aanvraag van diverse vergunningen. Deze voorbereidingen kosten tijd en wij hopen midden 2020 te kunnen starten met de verkoop van de appartementen, stadsvilla's en penthouses.

Bij de transformatie blijft de oude sfeer van de school zoveel mogelijk gehandhaafd. Zo blijven de trappenhuizen en de hele structuur van het gebouwd bewaard. Je kunt straks de oude school nog voelen. Heb jij interesse in dit transformatieproject of zou jij er in de toekomst zelfs graag willen wonen? Meld je vrijblijvend aan via de 'Ik heb belangstelling'-knop, laat je gegevens en woonwensen achter, dan zorgen wij ervoor dat we je op de hoogte houden van alle ontwikkelingen rondom de Bataafse Kamp.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Lees meer

Jet Boonstra Nieuwbouwspecialist | A-RMT
Maarten Tuiten Nieuwbouwspecialist | RMT
Kelly ten Hag Nieuwbouwspecialist | K-RMT

Foto's

1 / 4

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker