Status
Verkocht
Types
0
Woningen
35
Plaats
Enschede

Hof van Baurichter

HOF VAN BAURICHTER

DE VERKOOP IS GESTART VAN HOF VAN BAURICHTER | Plan jouw bezichtiging in en laat je verrassen door de charme van deze appartementen!

Het luxe appartementencomplex Hof van Baurichter is bijna klaar! Tijd om te bezichtigen dus.

Hof van Baurichter is een prachtig nieuw appartementencomplex, gelegen aan de Getfertweg, direct achter de Zuiderval. De Zuiderval is één van de belangrijkste in- en uitvalswegen van Enschede. De wijk ligt vlakbij de A35 en binnen de Singel van Enschede. Je bent dus zo buiten de stad maar ook ligt Hof van Baurichter op een steenworp afstand van het centrum van Enschede.

Hof van Baurichter wordt een plek waar je kunt genieten van het wooncomfort en de rust in één van de exclusieve en royale appartementen. Het appartementencomplex aan de Getfertweg bestaat uit 35 hoogwaardige appartementen. Koop je een appartement op de begane grond, dan kun je genieten van een heerlijke, ruime en zonnige patiotuin. De appartementen op de verdiepingen beschikken over een mooi en ruim balkon. Er zijn verschillende 2-kamer en 3-kamer appartementen beschikbaar in een prijsrange van € 179.000,-- tot € 338.000,-- v.o.n. Nieuwsgierig geworden? We laten je graag middels een vrijblijvende bezichtiging kennis maken met de charme van appartementencomplex Hof van Baurichter. Meer informatie vind je ook op de site van Hof van Baurichter.

Om de hoek van het appartementencomplex Hof van Baurichter ligt het Getfertplein met een mooi en sfeervol groen binnengebied. De wijk 't Getfert is een wijk met geschiedenis; een plek waar mensen al lang samen komen en tegelijkertijd heb je hier het winkel- en uitgaanscentrum van Enschede om de hoek. Restaurants, leuke winkels en cultuuraanbod vind je zelfs op loopafstand. Ook scholen en voorzieningen zoals supermarkten en het Medisch Spectrum Twente zijn allemaal dichtbij.

Schrijf je in op www.hofvanbaurichter.nl/

Lees meer
Ilse Kleinheerenbrink Nieuwbouwspecialist | A-RMT
Stefan van den Berg Nieuwbouwspecialist | A-RMT
Gert-Jan de Jonge Nieuwbouwspecialist | RMT

Foto's

1 / 4

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker