Status
Binnenkort in verkoop
Types
0
Woningen
35
Plaats
Enschede

Hof van Baurichter

HET PROJECT
Hof van Baurichter is een prachtig nieuw appartementencomplex, gelegen aan de Getfertweg, direct achter de Zuiderval. De Zuiderval is één van de belangrijkste in- en uitvalswegen van Enschede. De wijk ligt vlakbij de A35 en binnen de Singel van Enschede. Je bent dus zo buiten de stad maar ook ligt Hof van Baurichter op een steenworp afstand van het centrum van Enschede.

Hof van Baurichter wordt een plek waar je kunt genieten van het wooncomfort en de rust in één van de exclusieve en royale appartementen. Het appartementencomplex aan de Getfertweg zal gaan bestaan uit 35 hoogwaardige appartementen. Koop je een appartement op de begane grond, dan kun je genieten van een patiotuin. De appartementen op de verdiepingen beschikken over een balkon.

Er zijn verschillende 2-kamer en 3-kamer appartementen beschikbaar in een prijsrange van ca. € 190.000,-- tot € 385.000,--.

DE LOCATIE
Om de hoek ligt het Getfertplein met een mooi en sfeervol groen binnengebied. De wijk 't Getfert is een wijk met geschiedenis; een plek waar mensen al lang samen komen en tegelijkertijd heb je hier het winkel- en uitgaanscentrum van Enschede om de hoek. Restaurants, leuke winkels en cultuuraanbod vind je zelfs op loopafstand. Ook scholen en voorzieningen zoals supermarkten en het Medisch Spectrum Twente zijn allemaal dichtbij.

DE PLANNING
We zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen op de verkoopfase. De prognose is dat we in het begin van 2020 gaan starten met de verkoop van Hof van Baurichter. De bouw van de appartementen zal in het eerste kwartaal van 2020 worden voltooid waarna de appartementen ook direct beschikbaar zullen komen.

Schrijf je in op www.hofvanbaurichter.nl/

Lees meer

Ilse Kleinheerenbrink Nieuwbouwspecialist | A-RMT
Stefan van den Berg Nieuwbouwspecialist | A-RMT
Gert-Jan de Jonge Nieuwbouwspecialist | RMT

Foto's

1 / 4

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken