Status
Binnenkort in verkoop / verhuur
Types
0
Woningen
0
Plaats
Enschede

Bruningmeyer

Het oude Bruningmeyer komt weer tot leven!

Waar voorheen het gebouw de Eeuwige lente stond verrijst nu een gebouw met 43 ruime appartementen voorzien van alle luxe. Dit unieke gebouw vind je in het bruisende stadscentrum van Enschede en ligt op loopafstand van alle voorzieningen.

De architectuur is divers in zijn uitstraling en kleur, op deze manier ontstaat er een samenstelling van kleinere panden met elk hun eigen identiteit. Door deze keuze is er een perfecte aansluiting tot stand gekomen met de omgeving. Bovendien wordt het bestaande pand ‘’Bruningmeyer’’ op een natuurlijke wijze opgenomen in het gebouw.

De plattegronden variëren in grootte waarbij de kleinere appartementen (1 slaapkamer) gesitueerd zijn aan de Niermansgang, terwijl de grotere appartementen (2 slaapkamers of meer) zich aan de overige zijdes bevinden. De buitenruimtes stonden centraal bij het ontwerp en daarom beschikt ieder appartement over een ruim balkon en/of loggia. Door de dakrand laagsgewijs te laten verspringen hebben de penthouses zelfs bijzondere buitenruimtes van meer dan 30 m²!

Onder het gebouw is plaats voor 42 auto’s welke middels een lift verbonden zijn met de verschillende woonlagen. De woningen worden energiezuinig gebouwd met een EPC van 0,2.

Ben je nieuwsgierig geworden? Schrijf je nu in en blijf op de hoogte!

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Lees meer

Ik wil graag een optie!


Gert-Jan de Jonge Nieuwbouwspecialist | RMT
Fleur Constandse - Hannink Nieuwbouwspecialist | A-RMT

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken