Status
Verkocht
Types
2
Woningen
14
Plaats
Enschede

Droom in Robson

14 STADSWONINGEN BLEKERSTRAAT ENSCHEDE

Wil jij wonen in een inspirerende omgeving waar creativiteit borrelt en bruist? Aan het mooiste stukje van de prachtige Blekerstraat, met haar sfeervolle platanen komen 14 nieuwe woningen op het terrein van de Robson fabriek waar ooit pyjama’s werden gemaakt, kun jij straks heerlijk slapen in je nieuwe woning. En dat slechts vijf minuten fietsen van de Oude Markt in het centrum van Enschede. Droom jij met ons mee?

WONINGEN MET ELK EEN EIGEN KARAKTER
Al het comfort van een nieuwbouwwoning, maar dan gecombineerd met karakter en dat alles op een inspirerende plek; Droom in Robson is een uniek plan. De veertien woningen zijn ontwikkeld in de stijlvolle architectuur van de oude Delftse School en deze wordt in een nieuw jasje gestoken. Iedere woning krijgt haar eigen karakter door het gebruik van verschillende ramen, hoogteverschillen in de kappen en het gebruik van sierlijke dakkapellen. Doordat de woningen ten opzichte van elkaar verspringen, onderstaat er een verrassende compositie.

IN DE STIJL VAN DE DELFTSE SCHOOL; EEN HERKENBARE ARCHITECTUUR
Loop jij straks de straat in, dan zie je direct de kenmerkende architectuur van de Delftse School. Deze stijl vind je terug in de verfijnde details en speelse elementen. Kijk maar eens naar de verschillende raampartijen; groot, klein, een naar voren springend bloemkozijn en een klein raampje boven de voordeur. Door het gedetailleerde metselwerk, de sierlijke dakkapellen en de kenmerkende entree, krijgt elke woning een eigen karakter. Welke ontwerp past in jouw woondroom?

EXTRA VEEL RUIMTE
Door de verschillende hoogtes in de woningen, ontstaat er niet alleen een verrassend beeld, maar hebben de hogere woningen ook nog eens extra ruimte. In alle woningen is er voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een vierde slaapkamer op de tweede verdieping. Of heb je ruimte nodig voor je hobby? Er is hiervoor altijd wel een plekje te vinden. Wat ook fijn is, is de hoogte van de begane grond. Het plafond is maar liefst drie meter hoog. Dit zorgt voor een fijn wooncomfort en een ruimtelijk effect. Natuurlijk met een grote knipoog naar de stijl van Delftse School.

WONEN IN EEN LEVENDIGE BUURT
De Blekerstraat is een straat in Enschede die bijna iedereen wel kent. De statige huizen en fraaie bomen maken deze straat een lust voor het oog. Het wordt nog mooier als hier straks veertien nieuwe woningen prijken in de architectuur van de Delftse School. Een droomplek om te wonen. Onderdeel van het plan is de oude Robson fabriek, die onlangs volledig gerenoveerd is. Tegenwoordig is de fabriek een broedplaats voor artistiek talent. Even de deur uit voor een frisse neus? Wandelen, picknicken of spelen op een van houten speeltoestellen kan super dichtbij, in het park 'De Groene Bogen'.

DICHTBIJ HET HART VAN ENSCHEDE
Aan de Blekerstraat woon je niet alleen stijlvol, maar ook praktisch, dichtbij het gezellige centrum van Enschede. Slechts vijf minuten fietsen en je bevindt je al in het hart van de stad. Uitgebreid winkelen rondom het H.J. van Heekplein, een terrasje pakken, of spontaan naar de bioscoop, het kan allemaal op een steenworp afstand van huis. Ook het treinstation is maar vijf minuten fietsen. Voor je dagelijkse boodschappen hoef je niet eens de stad in. Het is 250 meter lopen naar de dichtstbijzijnde supermarkt. Kortom: alles wat je nodig hebt ligt binnen handbereik. Tussen de straten De Groene Boog en de Regenboog ligt park ‘De Groene Bogen’. Een rustgevende groene plek voor jong én oud. Even een wandeling maken? Of spelen de kinderen graag met andere kindjes uit de buurt? Stap de deur uit en je staat zo in het park ‘De Groene Bogen’. De grote houten speeltoestellen met schommel en zandbak zorgen voor plezier voor kleine én grote kinderen.

Interesse? Kijk voor meer informatie op droominrobson.nl. Inmiddels zijn de eerste opties toegewezen. Ben je geïnteresseerd, dan kun je je altijd inschrijven op droominrobson.nl, waarna je op een reservelijst word geplaatst.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Lees meer
Ilse Kleinheerenbrink Nieuwbouwspecialist | A-RMT
Hanneke ten Hag-Effing Nieuwbouwspecialist | RMT

Prijslijst

# Type Woonopp. Kavelopp. Prijs Status
22 Droom in Robson - Hoekwoning 133 m² 138 m² - Verkocht
23 Droom in Robson - Tussenwoning 142 m² 105 m² - Verkocht
24 Droom in Robson - Tussenwoning 142 m² 107 m² - Verkocht
25 Droom in Robson - Tussenwoning 142 m² 108 m² - Verkocht
26 Droom in Robson - Tussenwoning 142 m² 110 m² - Verkocht
27 Droom in Robson - Hoekwoning 133 m² 116 m² - Verkocht
28 Droom in Robson - Hoekwoning 133 m² 118 m² - Verkocht
29 Droom in Robson - Tussenwoning 133 m² 116 m² - Verkocht
30 Droom in Robson - Tussenwoning 133 m² 120 m² - Verkocht
31 Droom in Robson - Hoekwoning 133 m² 123 m² - Verkocht
32 Droom in Robson - Hoekwoning 133 m² 129 m² - Verkocht
33 Droom in Robson - Tussenwoning 133 m² 125 m² - Verkocht
34 Droom in Robson - Tussenwoning 142 m² 119 m² - Verkocht
35 Droom in Robson - Hoekwoning 146 m² 166 m² - Verkocht

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker