Status
In verkoop
Types
0
Woningen
14
Plaats
Enschede

Droom in Robson

14 STADSWONINGEN BLEKERSTRAAT ENSCHEDE

Wil jij wonen in een inspirerende omgeving waar creativiteit borrelt en bruist? Aan het mooiste stukje van de prachtige Blekerstraat met haar sfeervolle platanen komen 14 nieuwe woningen in een stijlvolle architectuur. Op het terrein van de Robson fabriek waar ooit pyjama’s werden gemaakt, kun jij straks heerlijk slapen in je nieuwe woning. En dat slechts vijf minuten fietsen van de Oude Markt in het centrum van Enschede. Droom jij met ons mee?

WONEN IN EEN LEVENDIGE BUURT
De Blekerstraat is een straat in Enschede die bijna iedereen wel kent. De statige huizen en fraaie bomen maken deze straat een lust voor het oog. Het wordt nog mooier als hier straks veertien nieuwe woningen prijken in de architectuur van de Delftse School. Een droomplek om te wonen. Onderdeel van het plan is de oude Robson fabriek, die onlangs volledig gerenoveerd is. Tegenwoordig is de fabriek een broedplaats voor artistiek talent. Even de deur uit voor een frisse neus? Wandelen, picknicken of spelen op een van houten speeltoestellen kan super dichtbij, in het park 'De Groene Bogen'.

DICHTBIJ HET HART VAN ENSCHEDE
Aan de Blekerstraat woon je niet alleen stijlvol, maar ook praktisch, dichtbij het gezellige centrum van Enschede. Slechts vijf minuten fietsen en je bevindt je al in het hart van de stad. Uitgebreid winkelen rondom het H.J. van Heekplein, een terrasje pakken, of spontaan naar de bioscoop, het kan allemaal op een steenworp afstand van huis. Ook het treinstation is maar vijf minuten fietsen. Voor je dagelijkse boodschappen hoef je niet eens de stad in. Het is 250 meter lopen naar de dichtstbijzijnde supermarkt. Kortom: alles wat je nodig hebt ligt binnen handbereik.

IN DE STIJL VAN DE DELFTSE SCHOOL
De drie-laagse woningen in dit plan zijn geïnspireerd door de architectuur van de Delftse School. Een authentieke stijl in een moderne uitvoering. De stijl kenmerkt zich door een robuuste baksteenarchitectuur met verfijnde details en speelse elementen. Opvallend zijn de verschillende ramen, groot, klein of iets naar voren springend, die elk hun eigen verhaal vertellen en samen een verrassende compositie vormen. Deze Delftse School architectuur zie je ook terug in de steile kap, de sierlijke dakkapellen en de kenmerkende entrees. Wie droomt daar niet van?

Droom jij ook al van een huis in Robson? Maak een woonaccount aan op onze site en laat ons weten dat je interesse hebt en we houden je op de hoogte! Schrijf je tevens in op de site van het plan: www.droominrobson.nl

Lees meer

Ilse Kleinheerenbrink Nieuwbouwspecialist | A-RMT

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken