Status
Verhuurd
Types
0
Woningen
7
Plaats
Enschede

De Viersprong

WIL JE WONEN IN EEN UNIEK HUURAPPARTEMENT IN DE WIJK ROOMBEEK?
SCHRIJF JE DAN IS VOOR PLAN DE VIERSPRONG EN ONTVANG EEN EXCLUSIEVE UITNODIGING OM TE KOMEN BEZICHTIGEN!

Het prachtige appartementencomplex “De Viersprong” is volop in aanbouw en bestaat uit 6 appartementen en 1 penthouse. Hier woon je op een plek waar je kunt genieten van alle wooncomfort en dat in een van de geliefdste wijken van Enschede. “De Viersprong” staat op de hoek van de Deurningerstraat en de Walhofstraat en vanaf hier heb je werkelijk een fantastisch uitzicht over de wijk Roombeek.

Het Roombeek, de perfecte woonplek! Het Roombeek is een inspirerende stadswijk, waar je kunt genieten van architectuur, kunst en cultuur. Het is een plek waar je je echt thuis voelt. Een plek met een ruim winkelaanbod en horeca, maar ook een plek waar je heerlijk kunt wandelen of hardlopen. Kortom, een unieke plek en dat ook nog eens vlakbij het centrum van Enschede.

Alle appartementen hebben o.a. een ruime living, een fraaie keuken, een heerlijk balkon, twee slaapkamers, een berging en een complete badkamer. Ook hoort bij ieder appartement standaard een aparte berging en een parkeerplaats in de parkeergarage op de begane grond. De verhuurprijzen zijn indicatief vanaf euro 875,= per maand, exclusief servicekosten.

Ontvang binnenkort een exclusieve uitnodiging om de appartementen te komen bezichtigen, door je in te schrijven op de website van Nieuw Wonen Twente.

Vragen? Bel ons dan op 085 273 23 77 of mail naar info@nieuwwonentwente.nl

Lees meer

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker