Status
Binnenkort in verkoop
Types
0
Woningen
31
Plaats
Hengelo

Broekzoom

Aan de rand van de wijk Het Broek, in het noorden van Hengelo, ligt het nieuwbouwproject Broekzoom. Hier worden 28 twee-onder-één-kapwoningen en 3 vrijstaande woningen gerealiseerd in een autoluwe buurt. Project Broekzoom ligt aan de rand van een gezellige woonwijk en grenzend aan groene landerijen in de nabijheid van Deurningen. Vanuit je woning wandel je zo de weidse omgeving in.


Wakker worden met de geluiden van fluitende vogels. Even een rondje joggen in de eerste zonnestralen. Wonen in Broekzoom betekent genieten van rust, ruimte en de weidsheid van een landelijke omgeving. Kinderen kunnen heerlijk struinen door de graslanden, vissen in de vijver of slootje springen achter het huis. Het Twentse coulisselandschap van houtwallen, akkers en velden leent zich uitstekend voor mooie fiets- en wandeltochten. Tegelijk geniet je van alle voorzieningen in de buurt.

Het Broek is een nieuwe, moderne wijk die zich kenmerkt door een ruime opzet, sfeervolle waterpartijen en alle voorzieningen die je nodig hebt. Op enkele minuten fietsafstand vind je winkelcentrum Slangenbeek met onder andere een supermarkt, huisarts, tandarts, apotheek, bakker en een drogist. Sportievelingen kunnen hun energie kwijt op één van de vele sportvelden of sportclubs in de buurt.

Meer informatie? Schrijf je dan nu in en blijf wekelijks op de hoogte! 


Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Lees meer

Kelly ten Hag Nieuwbouwspecialist | K-RMT

Foto's

1 / 3

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken