Status
Binnenkort in verhuur
Types
5
Woningen
17
Plaats
Enschede

Weverij Rondweg

Kom ook wonen in deze prettige en comfortabele appartementen aan de lage Bothofstraat!

Het luxueuze appartementencomplex “Weverij Rondweg” is volop in aanbouw en bestaat uit 17 appartementen. Hier woon je op een plek waar je kunt genieten van zowel comfort als gemak. Verschillende supermarkten bevinden zich tegenover het gebouw en het centrum van Enschede bevindt zich op ongeveer 10 minuten wandelen.

Alle appartementen worden nagenoeg compleet opgeleverd met een keuken, luxe sanitair en inpandige berging. Ook heeft elk appartement een eigen parkeerplaats en eigen fietsenberging.
De appartementen zijn zeer energiezuinig en worden verwarmd middels vloerverwarming en een luchtwater warmtepomp in combinatie met een elektrische boiler. Daarnaast maakt elk appartement gebruik van zonnepanelen en ook voor de elektrische voorzieningen van de algemene ruimtes zijn zonnepanelen gelegd.
De appartementen worden waarschijnlijk begin volgend jaar opgeleverd en de huurprijzen zullen vanaf ca. € 875,- p.m. zijn.

Wil je dat we je vrijblijvend op de hoogte houden van de voortgang en de definitieve start verhuur van Weverij Rondweg? Schrijf je dan geheel vrijblijvend in op onze site.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Lees meer

Foto's

1 / 2

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken