Status
Verkocht
Types
3
Woningen
9
Plaats
Enschede

Varvik-Dezo

9 KARAKTERISTIEKE MIDDEN-, HOEK- EN TWEE-ONDER-EEN KAP WONINGEN

Wonen in een nieuwbouwhuis aan een van de karakteristiekste straatjes van Enschede? Dat kan in het plan "Varvik-Dezo", gelegen aan de Sumatrastraat. De Sumatrastraat ligt in de gezellige en kindvriendelijke wijk 't Getfert.

De verkoop van Varvik-Dezo is gestart!

Digitaal inschrijven
Inschrijven voor een woning kan alleen digitaal door middel van het inschrijfformulier in jouw persoonlijke account op onze website nieuwwonentwente.nl. Hiervoor vragen we een aantal gegevens zoals jouw contactgegevens en die van je eventuele partner, jouw voorkeur voor bouwnummer(s) en jouw financiële gegevens. Met deze gegevens heb je voorrang bij de toewijzing.

‘t Getfert
Wonen in 't Getfert is wonen in een wijk met geschiedenis: een plek waar mensen al lang samen komen en tegelijkertijd heb je hier het winkel- en uitgaanscentrum van Enschede om de hoek. Restaurants, leuke winkels en cultuuraanbod vind je zelfs op loopafstand. Ook scholen en voorzieningen zoals supermarkten en het Medisch Spectrum Twente zijn allemaal dichtbij. De gunstige ligging binnen de singels zorgt ervoor dat je zo naar het centrum van de stad kunt lopen of fietsen, maar tegelijkertijd rijd je ook binnen 5 minuten naar de snelweg toe. Liever genieten van natuur? Het buitengebied van Enschede kent een bijzonder landschap met verschillende fiets- en wandelpaden.

Plan Varvik-Dezo
Dit plan zal worden gebouwd aan de Sumatrastraat en bestaat o.a. uit een negental koopwoningen: 2 twee-onder-één kapwoningen, 4 hoekwoningen en 3 middenwoningen. Voor deze woningen zijn ruimtelijke kwaliteit, duurzaam comfort en een eigen karakter belangrijke uitgangspunten. De woningen worden opgeleverd met een complete keuken en luxe sanitair. Alle woningen hebben de keuken aan de voorzijde en de woonkamer achter. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping is middels een vaste trap te bereiken en hier kun je bijvoorbeeld een vierde slaapkamer, werkkamer of speelruimte realiseren.

De woningen worden duurzaam gebouwd, voorbereid op de toekomst. Gunstig voor zowel het energieverbruik, het milieu en de woonlasten als de mogelijkheden voor een lagere hypotheek.

Bijzonderheden plan Varvik-Dezo

- Tuingerichte woonkamer
- Inclusief keuken
- Drie ruime slaapkamers
- Complete badkamer
- Grote, naar eigen inzicht, in te delen zolderruimte
- Eigen parkeerplaats op groene achterterrein
- Kwalitatief hoogwaardige afbouwkwaliteit
- Duurzaam en laag energieverbruik
- Prijzen vanaf € 299.500,= v.o.n.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Lees meer
Ilse Kleinheerenbrink Nieuwbouwspecialist | A-RMT
Gert-Jan de Jonge Nieuwbouwspecialist | RMT

Prijslijst

# Type Woonopp. Kavelopp. Prijs Status
1 Varvik-Dezo - Hoek 115 m² 177 m² - Verkocht
2 Varvik-Dezo - Midden 115 m² 109 m² - Verkocht
3 Varvik-Dezo - Hoek 115 m² 128 m² - Verkocht
4 Varvik-Dezo - 2-onder-1-kap 120 m² 128 m² - Verkocht
5 Varvik-Dezo - 2-onder-1-kap 120 m² 126 m² - Verkocht
6 Varvik-Dezo - Hoek 115 m² 128 m² - Verkocht
7 Varvik-Dezo - Midden 115 m² 102 m² - Verkocht
8 Varvik-Dezo - Midden 115 m² 102 m² - Verkocht
9 Varvik-Dezo - Hoek 115 m² 99 m² - Verkocht

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker