Status
In verkoop
Prijzen vanaf
€ 365.000,- v.o.n.
Types
1
Woningen
3
Plaats
Delden

Theldenhof

Nog 2 appartementen beschikbaar

Op de plek van het voormalige bankgebouw van de Rabobank verrijst een compleet nieuwe leefomgeving met ruimte voor 9 fraaie gelijkvloerse woonruimtes. Op de bovenste, tweede, woonlaag komen drie luxe penthouses. De eerste verdieping biedt plaats aan zes moderne appartementen. Elke woning is anders.

U komt de Theldenhof binnen via de centrale entree met moderne ruime lift. Alle woningen worden hoogwaardig en duurzaam afgewerkt (energielabel A). Iedere woonruimte beschikt over een eigen ondergrondse parkeerplaats waar u makkelijk en veilig kunt parkeren. De zes verrassend lichte appartementen, ogen nog royaler door de aangrenzende opvallend grote buitenruimtes. Sommige woningen hebben een eigen dakterras anderen beschikken over een loggia of balkon.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Lees meer

Prijslijst

# Type Woonopp. Slaapkamers Prijs Status
1 Theldenhof - appartementen 87 m² 1 € 473.000,- Beschikbaar
2 Theldenhof - appartementen 78 m² 1 - Verkocht
3 Theldenhof - appartementen 82 m² 1 € 365.000,- Beschikbaar

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken