Status
In verkoop
Types
5
Woningen
15
Plaats
Hengelo

Seahorse fase 3 - Appartementen

NU IN VERKOOP - APPARTEMENTEN IN DE MEEST DUURZAME WIJK VAN HENGELO!!

Met veel plezier vertellen we je alles over de appartementen op Seahorse, want dit gebied overtreft dadelijk alle woonverwachtingen. Het appartementengebouw is gelegen in het zuidoostelijke deel van Seahorse, wordt omringd door groen en kijkt uit op de oude boom die al járen op deze plek staat en welke we koesteren. Een prominente groene plek in de wijk.

Het gebouw zelf bestaat uit vijftien appartementen van verschillende grootte, verspreid over een begane grond en vier verdiepingen. Op de begane grond komen twee appartementen, op de eerste en tweede verdieping komen vier appartementen en op de derde verdieping vind je drie appartementen. Het oude Seahorse-logo (bekend van de handdoeken en theedoeken uit de oude Koninklijke Weefgoederen Fabriek) op het gebouw en de balkons verwijst naar de historie van het terrein. De twee royale penthouses van 160 m² bevinden zich op de 4e verdieping. Alle appartementen hebben een eigen parkeerplaats (buiten) en een berging in de onderbouw.

Alle appartementen hebben drie of vier kamers en krijgen een stoer, industrieel uiterlijk. Dat zie je terug in de materiaalkeuze, kapvorming en detaillering. Aan jou de keuze hoe je het appartement verder gaat inrichten. Je hebt alle ruimte om hier je ideale woonplek van te maken. Welke wensen heb je voor de woonkamer waar je elke dag heerlijk tot rust kunt komen? Hoe ziet jouw ideale keuken eruit? Wordt één van de kamers een walk-in closet of juist een logeerkamer waar je vrienden of familie kunt laten overnachten? Op je ruime terras of balkon creëer je een groene oase waar je in de zomermaanden heerlijk kunt genieten.

De appartementen worden duurzaam gebouwd, voorbereid op de toekomst, met een Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van 0,4. Vloerverwarming, zonnepanelen en een warmtepomp zijn standaard gefaciliteerd en er wordt gebruikgemaakt van hoogwaardige isolatie en milieu-gecertificeerde materialen. Er komen geen gasaansluitingen, want de energievoorziening geschiedt geheel elektrisch. Gunstig voor zowel het energieverbruik, de woonlasten als de mogelijkheden voor een lagere hypotheek.

Zie je het al voor je? Wij ook! En het mooi is… de verkoop van de appartementen is officieel gestart!
Heb je interesse en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Nieuw Wonen Twente en bespreek vrijblijvend je woonwensen met Kelly of Stefan. Wij zijn bereikbaar via 085 - 273 23 77.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Lees meer

Stefan van den Berg Nieuwbouwspecialist | A-RMT
Kelly ten Hag Nieuwbouwspecialist | K-RMT

Prijslijst

# Type Woonopp. Slaapkamers Prijs Status
96 Seahorse fase 3 - Type M 89 m² 3 - Verkocht
97 Seahorse fase 3 - Type M 89 m² 3 - Verkocht
98 Seahorse fase 3 - Type N 118 m² 2 - Verkocht onder voorbehoud
99 Seahorse fase 3 - Type O 68 m² 2 - Verkocht
100 Seahorse fase 3 - Type O 68 m² 2 - Verkocht
101 Seahorse fase 3 - Type N 118 m² 2 - Verkocht
102 Seahorse fase 3 - Type N 118 m² 2 - Verkocht onder voorbehoud
103 Seahorse fase 3 - Type O 68 m² 2 - Verkocht
104 Seahorse fase 3 - Type O 68 m² 2 - Verkocht
105 Seahorse fase 3 - Type N 118 m² 2 - Verkocht
106 Seahorse fase 3 - Type N 118 m² 2 - Verkocht onder voorbehoud
107 Seahorse fase 3 - Type P 140 m² 3 - Verkocht onder voorbehoud
108 Seahorse fase 3 - Type N 118 m² 2 - Verkocht
109 Seahorse fase 3 - Type Q 160 m² 3 - Verkocht
110 Seahorse fase 3 - Type Q 160 m² 3 - Verkocht

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken