Status
In verkoop
Types
1
Woningen
8
Plaats
Enschede

De DuettenNIEUWBOUWPLAN DE DUETTEN

Op een rustige plek in de muziekbuurt van Glanerbrug komt een prachtig kleinschalig nieuwbouwplan in de verkoop. Het gaat om 8 twee onder één kap woningen, gelegen aan een groen plantsoentje én met een heerlijke beschutte achtertuin met veel privacy. Het plan wordt gerealiseerd aan een nieuw te maken zijstraatje van de Sonatestraat. Er is 1 twee-onder-één kap woning met berging en er zijn 7 twee-onder-één kap woningen met garage.

Alle twee-onder-één kap woningen hebben een prachtige zij-entree. De keuken is aan de voorzijde, aan het groene plantsoentje gesitueerd, en de ruime living aan de achterzijde. De eerste verdieping biedt drie ruime slaapkamers en een luxe complete badkamer. Via de vaste trap is de tweede verdieping te bereiken en deze is vrij indeelbaar. 

Waarom nieuwbouw?
Een nieuw huis helemaal in jouw smaak. Een nieuwbouw huis is echt helemaal van jezelf en is een gevoel van fris, puur en mooi! Je hebt er geen omkijken naar en je kiest lekker alles zelf uit. Onderhoudskosten heb je de eerste jaren vrijwel niet en het energielabel is nu standaard A waardoor je lage energie- en woonlasten hebt. Een nieuw huis is dus ook voordeliger.

Is dit je eerste woning? Dan kun je rekening houden met een totale nettomaanlast vanaf € 717,-. Dit is op basis van een twee-onder-een kap € 295.000,- V.O.N., geen meerwerk, geen NHG en 50% aflossingsvrij en 2% rente.

Interesse?
Wil jij ook wonen in een van de stoere twee-onder-één kap woningen van het plan De Duetten? 
Inmiddels zijn de eerste verkoopgesprekken ingepland. Mocht je alsnog interesse hebben, neem dan zeker contact op met de makelaars van Nieuw Wonen Twente. Het kan zijn dat er nog een woning vrij is of dat je als reserve kandidaat genoteerd wordt. Soms komen er weer woningen vrij en dan maak je weer een kans.

Nieuw Wonen Twente
Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; dé nieuwbouwmakelaar van Twente!
Lees meer

Ilse Kleinheerenbrink Nieuwbouwspecialist | A-RMT
Gert-Jan de Jonge Nieuwbouwspecialist | RMT
Fleur Constandse - Hannink Nieuwbouwspecialist | A-RMT

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken