Status
In verkoop
Types
1
Woningen
8
Plaats
Enschede

De Duetten


NIEUWBOUWPLAN DE DUETTEN
DE VERKOOP IS GESTART OP VRIJDAG 25 SEPTEMBER. JE KUNT JE ONLINE INSCHRIJVEN TOT EN MET MAANDAG 5 OKTOBER 24:00 UUR.

Op een rustige plek in de muziekbuurt van Glanerbrug komt een prachtig kleinschalig nieuwbouwplan in de verkoop. Het gaat om 8 twee onder één kap woningen, gelegen aan een groen plantsoentje én met een heerlijke beschutte achtertuin met veel privacy. Het plan wordt gerealiseerd aan een nieuw te maken zijstraatje van de Sonatestraat. Er is 1 twee-onder-één kap woning met berging en er zijn 7 twee-onder-één kap woningen met garage.

Alle twee-onder-één kap woningen hebben een prachtige zij-entree. De keuken is aan de voorzijde, aan het groene plantsoentje gesitueerd, en de ruime living aan de achterzijde. De eerste verdieping biedt drie ruime slaapkamers en een luxe complete badkamer. Via de vaste trap is de tweede verdieping te bereiken en deze is vrij indeelbaar. 

Interesse?
Wil jij ook wonen in een van de stoere twee-onder-één kap woningen van het plan De Duetten? 
Schrijf je dan in via de site deduetten.nl en vul het pre-sale formulier online, zo volledig mogelijk, in. 
Bij de start verkoop ontvang je een complete verkoop-set. Als je na het zien van alle informatie nog steeds enthousiast bent, kun je je online inschrijven voor je favoriete bouwnummers via de inschrijfbutton op de website deduetten.nl. De sluitingsdatum voor het inschrijven is maandag 5 oktober om 24:00 uur. Dinsdag 6 oktober krijg je bericht of je een woning hebt toegewezen gekregen en word je uitgenodigd voor een persoonlijk vrijblijvend optie-gesprek bij de makelaar. Kom vrijblijvend langs bij de start verkoop!

Nieuw Wonen Twente
Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; dé nieuwbouwmakelaar van Twente!
Lees meer

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken