Status
Binnenkort in verkoop
Types
1
Woningen
4
Plaats
Losser

De Saller - De Tien Heren

4 ROYALE EN DUURZAME TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN
In Losser (de Saller) komt een nieuw project bestaande uit 4 twee-onder-een-kapwoningen genaamd: De Tien Heren. De twee-onder-één-kapwoningen worden gebouwd op deze locatie en zéér compleet aangeboden.

PLAN DE SALLER
Wonen in De Saller is wonen in een nieuwe ruim opgezette groene woonwijk met aantrekkelijk onder architectuur vormgegeven woningen. Dankzij een hoofdaansluiting naar de N374, die aansluit op de A1, kunt u alle kanten op.
Binnen 10-15 minuten bent u al in Oldenzaal of Enschede.

De gemeente Losser streeft naar een woonomgeving en bebouwing van hoge kwaliteit. Deze kwaliteit is nu al zichtbaar. Een groot deel van het plan is al bijna afgerond met veel groen, wadi's en fraaie woningen op ruime kavels.

Start verkoop
De verkoop van dit fraaie plan start op donderdag 28 januari om 09:00 uur. Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus is er geen fysieke start verkoop. Alle verkoopinformatie is vanaf dit moment te vinden op onze website onder het project.
Heb jij interesse in een van De Tien Heren of een van de bouwkavels? Inschrijven kan tot uiterlijk donderdag 4 februari, 12:00 uur. Na de sluitingsdatum zullen de woningen worden toegewezen aan de gelukkigen.

Vragen?
Heb je vragen of hulp nodig bij de inschrijving? Dan staan we uiteraard graag voor je klaar! Nieuw Wonen Twente bereik je op 085 273 23 77 en Straatman makelaardij op 053 536 9000.

Lees meer

Foto's

1 / 1

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken