Status
Verkocht
Types
2
Woningen
3
Plaats
Enschede

Galvanistraat, 3 woningen

LAATSTE KANS! Wonen in een bijzonder stukje Enschede?

Het nieuwbouwplan "Galvanistraat" in de wijk Velve Lindenhof. Dit plan omvat drie heerlijke midden- en hoekwoningen met diepe tuinen én twee eigen parkeerplaatsen.

De wijk Velve Lindenhof maakt deel uit van Stadsdeel Oost en is gelegen tussen de wijken Stokhorst, de Bothoven en ’t Ribbelt. Hier woon je op fietsafstand van het centrum van Enschede en je hebt vele voorzieningen in de buurt, zoals het fraaie Miro winkelcentrum, met een breed aanbod aan winkels en verschillende basisscholen. Tevens is het wijkcentrum Lumen in de wijk te vinden. Dit wijkcentrum is het nieuwe hart van de wijk Velve-Lindenhof, waar de bewoners elkaar kunnen ontmoeten, dat er leuke sociale contacten zijn en dat men zich verbonden voelt met de wijk. Kortom, Velve Lindenhof is een echte stadswijk; buren kennen elkaar, helpen elkaar daar waar nodig, kinderen spelen op straat en noaberschap is hier heel gewoon.

Het project Galvanistraat, kenmerkt zich door de fraaie diepe tuinen. Alle woningen hebben een complete keuken aan de voorzijde en de woonkamer aan de tuinzijde. Met de standaard dubbele tuindeuren loop je zo de tuin in met veel privacy. De ligging op het westen zorgt ervoor dat je de gehele dag van de zon kunt genieten. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een complete badkamer. Op de tweede verdieping heb je de mogelijkheid om een vierde slaapkamer te realiseren. In de optiesfeer zijn er ontzettend veel mogelijkheden om je nieuwe woning aan te passen aan je eigen wensen.

Heb je nog vragen? Dan staat Gert-Jan voor je klaar. Je belt hem op 085 273 23 77 of je kan mailen naar info@nieuwwonentwente.nl, maar wacht dan niet te lang weg = echt weg.

Nieuw Wonen Twente
Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Lees meer
Gert-Jan de Jonge Nieuwbouwspecialist | RMT

Prijslijst

# Type Woonopp. Kavelopp. Prijs Status
1 Hoekwoning 99 m² 134 m² - Verkocht
2 Tussenwoning 99 m² 100 m² - Verkocht
3 Hoekwoning 99 m² - - Verkocht

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker