Status
Binnenkort in verkoop
Types
0
Woningen
16
Plaats
Hengelo

Watertorenpark

Het Watertorenpark wordt een prachtige plek om te wonen en te recreëren. De groene wijk krijgt al aardig vorm: er is een bestemming voor de monumentale gebouwen en de watertoren, en alle vrije kavels zijn verkocht! Nu zijn de parkwoningen aan de beurt.

De 16 exclusieve parkwoningen aan het hofje in het park worden modern, stoer en eigentijds. Een vide maakt het licht in huis en het hout in de gevel zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Parkeren kan op je eigen terrein. Het worden woningen met een unieke indeling, in verschillende uitvoeringen (twee-, twee-en-een-half-, drie- of vierlaags). Je kan voor een woning kiezen aan het water of aan het park met een tuin die doorloopt in het park.

Start verkoop
De verkoop van de 16 woningen gaat 22 april van start! Wil jij alle nieuwste ontwikkelingen rondom dit plan weten? Schrijf je dan nu in als geïnteresseerde. We houden je middels nieuwsbrieven op de hoogte van het verkoopproces en andere updates!

Goed voorbereiden middels de financiële check en een waardebepaling.
Het kan zijn dat meerdere geïnteresseerden zich inschrijven op dezelfde woning. Als dit het geval is, kijken we bij het toewijzen of een kandidaat al een financiële check heeft laten doen. Bij zo'n check kijkt de financieel adviseur of jij het bedrag voor de woning bij de bank kunt lenen en/of dat je het uit eigen middelen kunt betalen. Het kan dus in je voordeel werken om een financiële check te doen. Wíj kunnen je hier ook bij helpen. De onafhankelijke financieel adviseurs van Nieuw Wonen Twente zijn gespecialiseerd in nieuwbouw en bieden je deze financiële check geheel gratis en vrijblijvend aan. Wil jij ook zo'n financiële check? Neem dan nu contact met ons op. Ook voor een waardebepaling van jouw huidige woning kan je bij ons terecht. Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende financiële check of waardebepaling via 085 273 23 77 of mail naar info@nieuwwonentwente.nl. Wij helpen je graag!

Nieuw Wonen Twente
Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.
Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Lees meer

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken