Status
In verkoop
Types
3
Woningen
16
Plaats
Hengelo

WatertorenparkBuitengewoon wonen in het fraaie watertorenpark! 
Het Watertorenpark wordt een prachtige plek om te wonen en te recreëren. De groene wijk krijgt al aardig vorm: er is een bestemming voor de monumentale gebouwen en de watertoren, en alle vrije kavels zijn verkocht! Nu zijn de parkwoningen aan de beurt.

In het Watertorenpark komen 16 exclusieve, luxe woningen met een unieke indeling en met uitzicht vanaf je terras op het water of een parkachtige omgeving. De woningen krijgen een moderne, stoere en eigentijdse architectuur met een natuurlijke uitstraling. Alle woningen worden duurzaam afgewerkt en bieden ruimte om een auto te parkeren op eigen terrein. Er zijn volop opties om straks uit te kiezen, om zo je woning naar eigen wens in te delen. Twee, twee-en-een-half, drie of vier woonlagen: wat kies jij? 

Wat het bouwproject in het Watertorenpark extra bijzonder maakt is dat de woningen verschillen qua indelingen en flexibel in te richten zijn. De ene helft van de woningen ligt aan het water, de andere helft ligt aan het park. Vanaf je terras kijk je uit over de vijver of op de rustgevende parkachtige omgeving.

Luxe afwerking
Door het verschil in de bouwlagen wordt er een gevarieerd straatbeeld gecreëerd en zijn de woningen in verschillende prijsklassen beschikbaar. Ook bij de 2 en 2,5 laagse woning lever je niks in op luxe en afwerking. De woningen worden voorzien van zeer luxueus sanitair en tegelwerk en in de vrij op naam prijs is een zeer hoge stelpost voor de keuken inbegrepen. Je kan de woning dus zo maken dat die helemaal aansluit bij je eigen stijl en wensen. Wat helemaal uniek is, is dat de woningen standaard worden opgeleverd met zogeheten screens. Zonwering, die helemaal past bij de uitstraling en exclusiviteit van de woningen. 

Duurzaam en eigentijds
Er is goed over nagedacht hoe de woningen echt exclusief maar ook duurzaam te maken. De woningen zijn gasloos en voldoen aan de BENG eisen (BENG betekent Bijna Energieneutrale Gebouwen). De woningen zijn voorzien van zes zonnepanelen en worden aangesloten op het warmtenet. Ze zijn speels en flexibel en de eigentijdse architectuur laat ze door een natuurlijke uitstraling mooi wegvallen in het park. 

Spreekt dit nieuwbouwplan jou aan en wil je je graag inschrijven voor één of meerdere bouwnummers? Dit kan vanaf donderdag 22 april 14:00 uur tot en met zondag 2 mei. Inschrijven gaat geheel digitaal, door middel van een inschrijfformulier in jouw persoonlijke accountomgeving op de website van dit nieuwbouwplan: watertorenpark.nl. In de week na de inschrijfperiode worden de woningen toegewezen. Is jouw favoriete woning aan jou toegewezen, dan word je gebeld door de makelaar en uitgenodigd voor een gesprek. 

Heb je interesse en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Nieuw Wonen Twente en bespreek vrijblijvend je woonwensen met Kelly, Maarten of Jet. Wij zijn bereikbaar via 085 - 273 23 77.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!
Lees meer

Prijslijst

# Type Woonopp. Kavelopp. Prijs Status
1 Watertorenpark - 3 laags 147 m² 96 m² - Verkocht
2 Watertorenpark - 2 en 2,5 laags 94 m² 93 m² - Verkocht
3 Watertorenpark - 3 laags 147 m² 93 m² - Verkocht
4 Watertorenpark - 4 laags 200 m² 93 m² - Verkocht onder voorbehoud
5 Watertorenpark - 3 laags 147 m² 93 m² - Verkocht
6 Watertorenpark - 2 en 2,5 laags 134 m² 93 m² - Verkocht
7 Watertorenpark - 2 en 2,5 laags 94 m² 93 m² - Verkocht
8 Watertorenpark - 3 laags 147 m² 96 m² - Verkocht
9 Watertorenpark - 3 laags 147 m² 94 m² - Verkocht
10 Watertorenpark - 2 en 2,5 laags 94 m² 86 m² - Verkocht
11 Watertorenpark - 3 laags 147 m² 86 m² - Verkocht
12 Watertorenpark - 4 laags 200 m² 94 m² - Verkocht onder voorbehoud
13 Watertorenpark - 3 laags 147 m² 94 m² - Verkocht
14 Watertorenpark - 2 en 2,5 laags 94 m² 86 m² - Verkocht
15 Watertorenpark - 2 en 2,5 laags 134 m² 86 m² - Verkocht
16 Watertorenpark - 3 laags 147 m² 94 m² - Verkocht

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker