Status
Binnenkort in verkoop
Types
0
Woningen
16
Plaats
Hengelo

Watertorenpark

KOM WONEN IN HET FRAAIE WATERTORENPARK!
Het Watertorenpark wordt een prachtige plek om te wonen en te recreëren. De groene wijk krijgt al aardig vorm: er is een bestemming voor de monumentale gebouwen en de watertoren, en er zijn nog slechts een aantal vrije kavels beschikbaar! Nu zijn de parkwoningen aan de beurt. Zie jij jezelf er al wonen? Laat het ons weten!

De 16 woningen aan het hofje in het park worden modern, stoer en eigentijds. Een vide maakt het licht in huis en het hout in de gevel zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Parkeren kan op je eigen terrein. Het worden woningen met een unieke indeling, in verschillende uitvoeringen (twee-, drie- of vierlaags). Hoeveel ruimte wil jij? En woon je het liefst aan het water of wil je een tuin die doorloopt in het park? Meld je aan als geïnteresseerde en blijf op de hoogte!

Nieuw Wonen Twente
Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Lees meer

Foto's

1 / 2

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken