Status
Verkocht
Types
2
Woningen
11
Plaats
Losser

De Saller - 11 kavels

Zelf bouwen op de Saller? Dat kan op één van de 11 beschikbare kavels!

Binnen het plan de Saller heb je namelijk de kans om je eigen droomhuis te realiseren. Zelf of samen met bijvoorbeeld een architect of bouwbegeleider. Het mooie is: je bent helemaal vrij in wat je bouwt, als je maar rekening houdt met de voorwaarden uit het beeldkwaliteitsplan en de bestemmingsplanregels die de gemeente heeft opgesteld voor de Saller. De aannemer en architect kies je zelf.

Op onze website zijn (bij start verkoop) o.a. de geldende bouwregels, het beeldkwaliteitsplan, en een kavelpaspoort te downloaden.
Heb je tips of hulp nodig, dan denken wij uiteraard graag met je mee.
Het plangebied van de nieuwe wijk de Saller II ligt aan de noordzijde van Losser en beslaat grofweg het gedeelte tussen het reeds gerealiseerde gedeelte van De Saller I en de kern Losser. Het gezellige winkelcentrum is gelegen op loopafstand. Wonen in de Saller is wonen in een nieuwe ruim opgezette groene woonwijk met aantrekkelijke onder architectuur vormgegeven woningen. Dankzij een hoofdaansluiting naar de N374, die aansluit op de A1, kunt u alle kanten op. Binnen 10-15 minuten bent u al in Oldenzaal of Enschede. De gemeente Losser streeft ook in de Saller II naar een woonomgeving en bebouwing van hoge kwaliteit. Deze kwaliteit is nu al zichtbaar. Het eerste plandeel is inmiddels afgerond met veel groen, wadi’s en fraaie woningen op ruime kavels.

8 Kavels
Er zijn 8 nieuwe kavels beschikbaar op de Havezatensingel en de Eversbergh en Boxbergen.
De sluitingsdatum van 4 februari voor het inschrijven zijn we inmiddels gepasseerd en de eerste opties zijn toegekend.
Het kan zijn dat mensen die nu een optie hebben op een kavel, zich toch nog bedenken. Je wordt automatisch op een reservelijst gezet en kan op een later moment alsnog worden gebeld. Heb jij de inschrijfdatum van 4 februari gemist? Dan is het mogelijk je nog in te schrijven op de reservelijst. Op de projectwebsite (roosdomtijhuis.nl/losser) is alle informatie rondom prijzen en andere verkoopstukken te vinden.

Vragen? Stel ze gerust! Hanneke ten Hag van Nieuw Wonen Twente en Ellen Wolters van Straatman Makelaardij staan graag voor je klaar! Hanneke is bereikbaar op 0620003827 en Ellen op 053 536 9000.

3 Kavels
Naast de 8 kavels zijn er nog 3 kavels aan de Havezatensingel beschikbaar. Het gaat hierbij om bouwnummer 2, 63 en 64. Heb je interesse in een van deze bouwnummers? Maak dit kenbaar bij Hanneke ten Hag van Nieuw Wonen Twente of Ellen Wolters van Straatman Makelaardij. Zij helpen je graag verder! Je bereikt Hanneke op 0620003827 en Ellen 053 536 9000.

Lees meer
Hanneke ten Hag-Effing Nieuwbouwspecialist | RMT

Foto's

1 / 2

Prijslijst

# Type Woonopp. Kavelopp. Prijs Status
2 De Saller - 3 kavels - 580 m² - Verkocht
63 De Saller - 3 kavels - 520 m² - Verkocht
64 De Saller - 3 kavels - 525 m² - Verkocht onder voorbehoud
74 De Saller - 8 kavels - 345 m² - Verkocht
85 De Saller - 8 kavels - 364 m² - Verkocht
99 De Saller - 8 kavels - 356 m² - Verkocht
100 De Saller - 8 kavels - 338 m² - Verkocht
101 De Saller - 8 kavels - 366 m² - Verkocht
102 De Saller - 8 kavels - 386 m² - Verkocht
103 De Saller - 8 kavels - 438 m² - Verkocht
104 De Saller - 8 kavels - 510 m² - Verkocht

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken
Kunnen we helpen?
Kunnen we helpen?

Hallo! Kun je alles vinden?

Wij staan graag voor je klaar als je nog aanvullende vragen hebt! Log in op de accountomgeving om te chatten met een van onze medewerkers.

Chat met een medewerker