Status
Binnenkort in verkoop
Types
0
Woningen
34
Plaats
Hengelo

De Brouwerij

Nieuw leven op de Brouwerij

Binnenkort in verkoop: 34 prachtige stadswoningen op het voormalige terrein van de Hengelose Bierbrouwerij. Deze woningen in een autoluwe wijk zijn verdeeld over 6 woonblokken en hebben allemaal een uniek karakter.
De industriële en stoere architectuur verwijst naar het verleden van deze plek. Alle woningen zijn voorzien van een achtertuin die grenst aan een rustige binnenplaats en een deel van de woningen kijkt uit over de prachtige beek die zich door de buurt voortbeweegt. De stadwoningen hebben allen een eigen karakter maar vormen samen een mooi geheel. Er is voor ieder wat wils. Wat zou jij kiezen? Een dwarskap of een plat dak? Kies je voor lekker veel slaapkamers of juist een grote woonkamer? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Interesse? Schrijf je dan nu vrijblijvend in als geïnteresseerde en we houden je op de hoogte per nieuwsbrief!

Nieuw Wonen Twente
Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Lees meer

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwprojecten in Twente?

Ontvang elke twee weken een e-mail met het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten uit Twente.

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken